樓主: 751123

[尋人] 富士sweet

2千5百1Q 佢仲話有時會接到1萬1Q
不過我想講 我收過佢SD黎既有樣圖 PS到蛇精男咁嚇撚死人 同埋對波都整過[佢自己認] 2500去食HG都兩餐
都係果句,市場主道一切!佢可以依個價,代表依個價仲圍到皮囉,冇嘅,百貨與百客!有人叫不値;但也總會有人欣賞!
真面目 發表於 2018-10-28 20:33
2千5百1Q 佢仲話有時會接到1萬1Q
不過我想講 我收過佢SD黎既有樣圖 PS到蛇精男咁嚇撚死人 同埋對波都整過[佢自己認] 2500去食HG都兩餐

一萬我叫幾個HG 好過😂
不過佢真係好放
2500可以分開食幾餐
hemhem 發表於 2018-11-28 15:44
不過佢真係好放

師兄,她離開名山後,你吃過嗎??
真的很想有她落山後的報告看看,謝謝🙏
I saw Sweet several times before, never feel interested in her.
Her appearance is not attractive, Mongkok wet mui look (many years before), may be service is very good, don't know.........
She works in this field for at least 10 years. Still charge $2500 !!!!
Very surprised!! But doing 1 time is same as doing 4 times before. Some girls may think that this way is even better to earn money.
越老越值钱!
太貴了
Sweet的話說我仲以為已經講完了
唔吃不損失!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 01:12