食左件泰妹

火.. [複製鏈接]

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

本帖最後由 bunfunbun69 於 2018-6-25 00:09 編輯 : Q* E: S/ `0 [. p9 n8 k
% R2 t: @# R: Y2 u
Screenshot_20180611-192433.png Screenshot_20180624-222549.png Screenshot_20180624-222554.png Screenshot_20180624-222602.png 朋友介紹,女女來港旅遊,得1米58有真水,車手,任車,開700蚊2粒鐘,好玩,23 YRS,可惜太多紋身扣分,想要聯繫方法的師兄,請讚好跟評分,謝謝1 h! I% P- I6 B4 W

( C. P; b1 Y2 ~& G. J補充內容 (2018-6-26 20:43):6 d0 D* _1 e; l  v( W7 H! v" {
太多人發信俾我,有點亂~~有點讚跟評分的,我會發信息俾你,無的話,請你發信息俾我,謝謝
人妖來的
回覆 讚好 不讚 使用道具

有WeChat 嗎師兄

上囡囡酒店食?
5 f) k, V2 ]7 x+ }當HG

she is hot!!

估我唔到 發表於 2018-6-24 23:28
* E) K  u6 T, w上囡囡酒店食?! s7 [3 p9 I  ~& X
當HG

0 }5 N9 }+ M0 G) @距話距住的地方唔方便.要自費開 >.<

ssskkkzzz 發表於 2018-6-24 23:33 " W0 |! Y% W+ K6 Q
she is hot!!

& M% g3 v' v0 Z( c- V  U照片,照騙~~~B CUP BABY

已加分,求分享
. d$ C& O0 K/ h% {/ X

THank you for sharing. Please share contact if you could

佢會叫你係元朗金源賓館開房丫嘛

有联络方法?

我發現呢度係唔係都話係妖,有真水都會咁會 * f+ A) \, ~- _# ~2 b

& Z1 L; F9 t. a$ _' P師兄開心就好

回復 bunfunbun69 ##1 的帖子
( j* C1 ^$ r& y- t/ O
# `, r+ ]4 o! H# v/ J. \7 \7 Yronniewin$ Z: e# @( s! z/ j, s; E, }
Wechat
3 x% R% T8 p" l/ @Please pm me thanks

想要聯繫方法, 已加分

回復 bunfunbun69 ##1 的帖子( h  ^' h& |' q
2 i) U7 G. l3 F, [" |( r
睇落幾正,巴打求pm contact

想要聯絡方法,已加分

sam_smith 發表於 2018-6-25 10:36
* x$ t1 X$ Y0 p- ~& q) d我發現呢度係唔係都話係妖,有真水都會咁會  
# s2 Y. Q" ^, C( j' C5 `+ ~6 {: X, ^5 ]1 s
師兄開心就好

. m# x6 T( c  s2 R, Y我看到回覆都傻眼了...........謝謝你

141廣告部 發表於 2018-6-25 15:45
2 b6 F$ a+ d5 U& R; ?0 R回復 bunfunbun69 ##1 的帖子
: m1 v5 |. Q/ a# M- S. A* Y$ i" j
打正版廣告 仲好生意 下次 ban 硬

3 [- o$ U7 D5 ~8 b/ r; q真心唔係廣告~~我自己都覺得好FEEL,都約距食左2次,但這樣的情況,下次我會注意發文了

想要聯絡方法,已加分