Suki哩條女認真係床上妙品,返啅一定要架啦!

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

雪白、火辣、貓眼、小鳥依人、天賦好身材,寮國妹Suki,我有小小想帶佢返屋企!
5 K/ C+ i# h8 n/ F$ N. b' P* A8 D
+ i8 n) ]. V5 |7 ]事原係同老友去尖沙咀開工,失驚無神一場失暈雨打落嚟,攪到要搵地方沖涼,老友就教我上發利行個圈,咁就比我搵到Suki。我都未遇過咁靚嘅女女,今日佢無化妝,但仍然好清春亮麗,一對貓眼識得笑,望住已經夠晒吸引,初時我都以為佢咁純情點樣玩呀?誰不知入房閂門後,佢已小鳥依人靠向我,伸隻手幫我除衫,又碎吓我粒Lin,除低褲時,有意無意撚吓我隻雀,我忍唔住手攬住佢揸吓波波先,彈手,好肉地,沖涼我從未試過咁爽,全程皇帝式享受,服侍得我舒舒服服,洗乾洗淨,又波推又夾腸又水簫,由其係吹簫,又R又舔又奶,含都含得爽過人,吹功真係好掂。
, B8 d+ f6 ^3 O* l% G$ O: X  }5 ~/ }# P  g7 e' a' j
返上床佢繼續進攻,成隻貓仔咁瞓我則邊,一路啜我粒Lin,一路撚我隻雀,我摸住佢嫩滑皮膚,又捽吓佢細細粒的,互有攻守,High到不得了,細佬成條火棒咁,佢越玩越過隱,再嚟個環保吹奏,吹到雪雪聲不知幾咁Enjoy,唔得啦,要上套,唔係實比佢吹爆,Suki好主動,成個淫娃咁坐上嚟,慢慢UN,慢慢磨,又捽吓我兩粒LinLin,望住佢個淫樣真係正,佢越磨越High,仲喺度自摸,西水好多,連我袋袋都濕埋,轉一轉身位玩後插,美股圓潤緊窄,插得好舒服,佢仲玩埋收陰肌,一路夾吓夾吓,爽到無朋友,一個唔留神,插吓又夾吓就比佢夾爆咗,雖然有D失威,不過真係好舒服。Suki哩條女認真係床上妙品,返啅一定要架啦!
回復 Qwertyasd ##1 的帖子  H/ P! [& a6 L' ^  s
/ _/ `( r+ `2 T; E+ s: ~5 J
等我都要去挑戰吓先得
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 Qwertyasd ##1 的帖子
8 Y8 E0 \$ O  x' V, }5 A: E& q  |, {) {" i( D  k& z& S7 F7 o
等我都要去試吓先得

$ C% U: s5 k5 j7 s* W; @4 C* g& x( C/ U- y* v) h: r
報告精彩...值得一試

回復 Qwertyasd ##1 的帖子+ b6 A6 @7 `; c2 g. f, e/ X

7 e* [& T4 \0 S' e0 u* U/ E靚女推介,值得支持!

回復 Qwertyasd ##1 的帖子3 w& R4 D' X  r) U

. T; X7 W- E, R) H) S7 [1 r& @8 L寮國妹Suki Sexy Body

6 g% Y( ]# D7 W0 e" h( c3 U3 t
. E6 m. U+ ?5 ?$ g' d5 S大波靚女 - 我啱呀

- Z+ O: _+ G! [- n. W- ^1 o5 ^7 I8 _6 N$ {, K
支持食到好嘢!

又幾好喎,一個字"索"!

咁好服務...一定支持

身材誘人,扑得過

咁正一定要支持啦

身材一流好貨色

恭喜師兄食到好野

性感誘人, 極度吸引

甘正真系...蠢蠢欲動

報告精彩,值得一試

Lovely pussy cat...

樣好淫 姣西一個I like

多謝師兄分享