[組團徵兵] 19-23 Jul HCM慶生K派對徵團友

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

19號出發到hcm, 先去QB或VD 按摩爽下,再回酒店休息;
20號先去coffee oem會佳人,
21號去beer oem 會佳人,
22號去韓K開慶生P會佳人,
23號休息好坐飛機返港!

招團友一齊玩!生日P上有幸運名貴禮物大抽奬!人人盡興而歸!

補充內容 (2018-7-9 23:53):
已更改為21—27號去HCM搞大開屌界慶生派對!
現時計上我共四個人已報名!名額有限!請盡快報告!

(最新一)最最最後召集!!!
19號出發到hcm, 先去QB或VD 按摩,再回酒店休息;
23號休息,24返港或有餘興北上去北越南定或圖山玩,再去河內坐飛機返港!

(更新二)最最最最後召集!!!
23號休息,
24號陽光游去胡志明室市區內冰場及滑雪場溝女!
25號約女出去玩!
26號先走人!!!
love開心 發表於 2018-6-30 20:37
好想參加喔~~~~~

love開心大師兄你有無時間黎呀? 我十一號打後都得閒,可以留到七月尾都OK!
熱烈歡迎您參加!
最想開發多啲胡志明市周邊性價比高既新性地同新店!!!
師兄你做生意架? 咁多假期既?
gogogovnvnvn 發表於 2018-6-30 23:37
師兄你做生意架? 咁多假期既?

唔系!打算放自己半個月假去越南度假放鬆一下relax下!唔趁後生去玩同屌夠本!老左軟能冇得屌就後悔莫及囉!
skcat 發表於 2018-6-30 20:47
love開心大師兄你有無時間黎呀? 我十一號打後都得閒,可以留到七月尾都OK!
熱烈歡迎您參加!
最想開發多啲胡志明市周邊性價比高既新性地同新店!!!

最快也要8月~還不確定~
有機會可以一起玩~
love開心 發表於 2018-7-1 20:37
最快也要8月~還不確定~
有機會可以一起玩~

ok!你確定了告訴我!
希望可以和你一齊玩齊齊食好野!
(更新二)最最最最後召集!!!
23號休息,
24號陽光游去胡志明室市區內冰場及滑雪場溝女!
25號約女出去玩!
26號先走人!!!
時間無發配合、可惜
chanchantong 發表於 2018-7-2 05:56
一所以話你老作濕鸠跛猫閪
朝令夕改
真係门口未出過

傻能笨七伯好on99, 七出國際囉!
我四月二十七號禮拜五上午十一點前已淘寶發護照尾頁,照片圖及俾左三百幾蚊人仔,去南寧朝陽廣場附近的旅行社辦越南急證!
四月二十八號禮拜六上午十點後就可以取件!
七六笨七伯蠢能到無人有!真係瘀到仆晒街,要搵定窿捐先得!!!

chanchantong 發表於 2018-7-4 08:33
辦越南簽証
持中國護照可以在廣州越南领事館辦理
持港澳台外國就要交H K 越南领事館辦

笨七伯你七小一陣可以嗎?雲南河口及南寧的旅行社照收香港特區護照辦越南簽證嘅!一個月一次費用由250至350元(即日加急)人仔!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 18:01