[組團徵兵] 19-23 Jul HCM慶生K派對徵團友

南寧,河口及憑祥市的旅行社,均可替香港特區護照代辦越南簽證!費用約250-350(即日出急証)!
lamlambbb 發表於 2018-7-4 13:22
問過係可以在託中國大陸旅行社辦
不過港澳台及外國護照要在H K越南领事館辦签証
最快三個工作天

南寧,河口及憑祥市的旅行社,均可替香港特區護照代辦越南簽證!費用約250-350(即日出急証)!
lamlambbb 發表於 2018-7-4 13:35
[color=Red[color=Red問過係可以在託中國大陸旅行社辦
最 ...

河口及友誼關口岸都可以辦即日急件快簽!
對於只越過德天瀑布界碑當去過越南的傻西笨七伯黎講!真系要比大家恥笑及瘀爆萬年!!!
lamlambbb 發表於 2018-7-4 19:43
[color=Red[color=Red問過係可以在託中國大陸旅行社辦
最 ...

河口及友誼關口岸都可以辦即日急件快簽!
對於只越過德天瀑布界碑當去過越南的傻西笨七伯黎講!真系要比大家恥笑及瘀爆萬年!!!
我都陸路去過,肯定可以大陸旅行社辦,行程可參考我之前的報告。其他吾講,周兄關於越南簽證的訊息,包括approval letter及旅行社代辦都係錯,吾好誤導其他人。
我都陸路去過,肯定可以大陸旅行社辦,行程可參考我之前的報告。其他吾講,周兄關於越南簽證的訊息,包括approval letter及旅行社代辦都係錯,吾好誤導其他人。
回復 skcat ##12 的帖子

師兄 我16-23會系HCM 可唔可以PM我 WECHAT 我PM唔到人唔知點解
rsyeung 發表於 2018-7-5 09:27
回復 skcat ##12 的帖子

師兄 我16-23會系HCM 可唔可以PM我 WECHAT 我PM唔到人唔知點解

已PM你了!歡迎您加入!
(更新二)最最最最後召集!!!
19號出發到hcm, 先去QB或VD 按摩,再回酒店休息;
20號先去coffee oem會佳人,
21號去beer oem 會佳人,
22號去韓K開慶生P會佳人,
23號休息,
24號陽光游去胡志明室市區內冰場及滑雪場溝女!
25號約女出去玩!
26號先走人!!!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 13:51