[芭提雅] 初試soi6,長文無圖小重點,吹水多

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

soi6 對小弟嚟講係一個幾神秘嘅地方,好多吧但唔知點玩,好多女坐門口又有LB, 今次抱住探險嘅心態去,一路行一路睇女,一路俾女叫有d主動會拉下手不過唔大力,都有幾個睇得下,有個似未夠20,有個長長頭髮,另一個短髮到膊幾玩得,睇完一轉返轉頭揾返靚女,佢好開心同我入左去坐,soi6 同walking street 唔同,好多吧無舞台得梳化,入到去同女吹水天南地北,從女口中得知好少香港人,韓國日本多,講到呢到女都無提過lady drink, 咁我識做問佢飲唔飲嘢,即時送上香吻一個,呢到其實都幾睇自己,全程吹水,留意一樣soi6 收1點,最後我帶左女出場1點無收barfine, lady drink 300,你無睇錯我無講錯300,返酒店諗住做嘢,入到房點知條友話未食飯,當時心諗唔係玩嘢呀,算。。。同你去食,俾佢選擇去左街邊檔食麵同串燒埋單兩碗麵80,串燒120,食飽返房又吹水講佢前日本男友,沖涼做嘢,估唔到女全程主動,連自動獨龍都有,睇嚟佢之前男友教得幾好,完事瞓覺好似樹熊咁,瞓覺到第二朝9點都未走我同佢講你想走可走先,重點嚟啦。。。。。。。佢同我講佢無地方住,瞓酒吧但酒吧開10點半,我唔知soi6 有幾多女係咁情況,但聽落都幾慘,其實由酒吧到第二朝我都無同佢傾過價錢,最後我俾左4000, 公價應該2000 到 3000, 如果咁多位擔心女早走可試下soi6 又可以幫下d女,walking street d女已經被養到胃口大晒,又車又名牌人工9成高過我同你
SOI6 D女好多都係住樓上  2-5條女一間房
搵到錢先搬出去
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 3053 ##1 的帖子

首先, 師兄比4000 真係唔啱規矩, 只會做壞個市... 另外, 我終於明白點解Soi6 全部LT都到中午12點喇, 佢地真係好多都住酒吧樓上

Most of the girls who work at Soi 6 area, are not Thailand citizens, with no legal status. They are not permitted to work at Walking Street region.

俾得太多。

soi6,都有女好準時早上六点走。
也試过件女第一天返工,我lt她,她要中午后一点先能返酒吧。所以糸我酒店繼續训

最緊要玩得開心,你覺得值就得

最緊要玩得開心。。

Thanks report ~~

乜都玩貴晒

有益有建設性 !

多謝c兄報料 下次去又可以多個地方玩

Soi6好多囡囡係剛剛出嚟做,有D索嘅都唔知自己值乜價,一日做幾次1k/1.5k ST! 樓主又請佢食嘢,又比半張床佢瞓,又比4kLT咁多!佢果日行運囉!

哈哈 ching 又搵到個好地方介紹 有時唸返下泰國已經唔係好多地方我玩得起

回復 andylau2266 ##10 的帖子

thanks ching report, happy is most important, don't worry how long time

玩得開心比多d冇問題,我絕對撐你。

最唔鍾意男人老狗出黎玩睇到果小小錢天咁大。

FUtonight 發表於 2018-6-28 14:12
幾時再去呀你

想去与不想去之間,
最後都無買到九月份平宜机票。。。。
上年冇乜找到年輕女,对我吸引力细左,
反而這幾個月每二星期一次返大陸玩多。。。。心痕就过关去玩一轉

thank you ching very much!!!
真係唔知仲有D咁平地方
今年去pattaya hollywood 所謂LT 己經7000, walking street  所謂LT 也7000, 下次再去會去soi 6

D女質素唔知點?

thanks ching for your lovely information, next time will explore at soi 6 to search for good GEM