[芭提雅] 初試soi6,長文無圖小重點,吹水多

thank you ching very much!!!
真係唔知仲有D咁平地方
今年去pattaya hollywood 所謂LT 己經7000, walking street  所謂LT 也7000, 下次再去會去soi 6
回覆 讚好 不讚 使用道具

D女質素唔知點?

回復 3053 ##1 的帖子

thanks ching for your lovely information, next time will explore at soi 6 to search for good GEM

師兄,Soi6 是我在 PTY 最愛去的一個地方,這邊大概有三種模式:

1.Gogobar: 只要有舞台在裡面的就是 Gogobar,這裡的 Gogobar 沒什麼
   競爭力,價格也不便宜,所以一般我都省略跳過去。(靠海入口處幾間而已)

2.一般 Bar:數量最多,炮金一千,房費 300-350 左右。 你可以請小姐喝杯
   飲料聊一下培養感情,也可以二話不說就帶上樓打炮。如果飯店離的不遠
   也可以帶回自己房間,但價格不變。

3.Ladyboy: 一般在隔壁 Soi6/1 的都是 Ladyboy ,但因為那是店家的背面,
   所以正面偶而也會有,另外還有幾間專賣店(很明顯,很容易看的出來)。
   要在一個混雜真女與 ladyboy 的店裡識別出 LB 除了常見的方式外,還有一個特點
   是Ladyboy 拉客時經常會問客人要不要口爆。這主要是因為很多人接受不了 LB,
   而做口爆的話她就不會被發現是 LB 啦。

呢到要慢慢行先有機會搵到比較得GE囡, 有冇CHING可以介紹一兩間性價比高的?

有時後,晚上12點過夜祇收2000,祇是12點過後,選擇也不多了。

回復 howardeva ##19 的帖子

大多數肥黑,間中有两三件嬌小别緻,亦多LB,我常去尋宝,間中有收獲

去pty 都會去來回行一次soi6 但真係冇一間我會入去,全部都唔太合心水。  會唔會入去bar 入面有另一番景象? 門外果D真心唔岩食

Soi 6 真係好少去🤦🏻‍♂️,下次會去睇吓,謝謝師兄包膠🙏🏻😁

soi6真的挖寶好地方
要多看多逛

多謝師兄分享!黎緊10月去泰國,有意到soi6見識見識。

一年都會去一次 Pattaya,行過Soi 6 ,我地可能人多,唔容易個個睇得中,所以仲未試過,好,下次單兵或多一個老友再探過究竟!

啱啱返港,同個朋友去行過soi 6,睇見啲女會性無能,如果揀得到,真係尋寶成功,反而係海豚迴旋處落海灘路,有間泰國吧,班女好得,但唔出街收四點,啲女坐檯一個鐘收570銖,著晒貼身短裙,身材都好得,好多個都收貨,大約廿條女,不過英文都唔係好得,似係陀地玩多,夜晚開車停係門口

SOI6………揾女係咪去gogobar?

會吾會係寮國妹/柬埔寨/緬甸妹係泰國非法工作,初出道乜都吾知先收甘平?