[曼谷] 6月單拖戰曼谷 Day5

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Day 5

下午12點醒來,梳洗過後就同J去酒店對面食午餐!兩個人食飽後响餐廳嘆吓咖啡,大約一點半J就返工,而我book左2點操泰拳就大家各自走!玩左90分鐘,俾條泰仔操到我得番半條人命!因為都好多年冇打拳!
打完拳又肚餓就去左Phrom Phong榮泰食麵!食完响附近行吓就去左7-Heaven睇吓有冇好野。去到見五到靚女老闆娘!之後睇 iPad 簡左Poly ,擺低1300b之後就上房!Poly 同睇 iPad 冇乜分別,只系黑左少少。換完拖鞋同囡囡講先去汗攬(廁所) ,上到房Poly問我糸咪識講泰文,我話講少少!之後就洗吓雀仔開始服務。抹乾身Poly叫我訓低,Poly開始啜lin 而我就揸佢軟綿綿嘅胸!囡囡由上到下咁錫,去到小弟弟到全程都冇用過手!Poly口技一流,時快時慢、又不時啜吓蛋蛋!最重要系連指插都俾。最後响Poly加速咁吹,我又加速甘插,將幾億奉獻到囡囡口中,而Poly連最後一滴都吸乾!沖洗後俾200b tips 走人返酒店休息等J放工!
到夜晚8點J叫我去Ratchada Night Market 等佢!兩條友一路行一路食,食飽繼續行街,買左好多野都用五到4000b!行都差不多12點就返酒店,返到酒店準備沖涼,J話佢家姐發信息叫我地落Scratch dog ,問我去五去。我同J講好攰五去喇!點知佢家姐視頻過黎同我講話幫我Farewell patty ,見佢甘有誠意就應承左去!
去到Scratch dog買枝酒入場,到俾錢J話佢家姐請,我話五好,J就講第一日請左佢家姐食飯同落 club, 今晚等佢哋俾。入到場4條友又玩one two three ,五經五覺玩到散埸,之後拖住J返酒店訓!

20180605_154352_mh1530302414752.jpg ploy_m.jpg 1528349287491_mh1530302658147.jpg 1528284268811_mh1530302226212.jpg 20180606_235349_mh1530302327783.jpg
回復 on99lolanto ##1 的帖子

女女唔錯,玩得開心。
回覆 讚好 不讚 使用道具

有美相伴, 爽...

多謝師兄報告~恭喜玩得開心

Very fun trip for you

多謝報告,點解咁多女鐘意去scratch dog,有咩好玩?

囡囡好正呀

D女都幾正喎

有囡囡搞Farewell patty
CHING玩得真係爽

cuo 發表於 2018-6-30 16:04
有囡囡搞Farewell patty
CHING玩得真係爽

散埸仲叫我去佢屋企繼續飲,我頂五順所以返酒店瞓

多谢CHING分享。借问一句有某滴可靠嘅妈咪联系方式分享?小弟习惯叫外卖,谢!

著住水手服果個係PLOY? 幾靚女喎

wshznhm 發表於 2018-6-30 18:19

多谢CHING分享。借问一句有某滴可靠嘅妈咪联系方式分享?小弟习惯叫外卖,谢!

我沒有叫外賣的習慣

CPKELVIN 發表於 2018-6-30 22:58
著住水手服果個係PLOY? 幾靚女喎

著水手服係Poly,佢幾吹得

good ! nice girl~ enjoy ching

Kimchen 發表於 2018-6-30 12:45
多韓仔,又有水煙食,又就腳…但真心個場環境麻麻

冇錯,個晚我四方八面都俾泡菜哥包圍!
個場黑蚊蚊,D枱又低,飲大好易仆街

女唔錯,玩得開心。

玩得開心真好!!

女女looks pretty good... skin pretty smooth...