[初哥報到] 上海經歷分享

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上個月係上海,1日有成10個8個微信女ADD WECHAT, 個個都會用各種理由叫我去邊度宵夜飲野,如果唔應佢地仲要追住狂msg 黎,真係邊有咁大隻夾乸隨街跳。睇怕不外孚叫我去某D 地方消費,佢地會有佣分之類。

基本上,佢地係會出去新天地果D 地方都會肯,我試過測試佢地,求其新天地一個地方都肯去,但唔會肯去酒店;
我純試下佢地,當然唔會應約啦
有冇CHING 可以分享下經驗
回復 juicyfruit ##1 的帖子

微信女靠不住。
根本就係酒托
唔肯去酒店卜野採佢都有味
多謝師兄分享

微信仲有2種女, 一種係外賣的, 一種係1樓N鳳的(因為唔止一條女的).  咪小看1樓的, 雖然無得沖涼, 但住住有年輕美女做 (因為都是客串的).  手緊時, 即出尼做幾次.  費用外賣的好貴, 1樓就平好多! 果次同位師兄一齊去, 佢就200食2條女啦(1後生, 1 中女)!  
回復 samlaiwh ##5 的帖子

有無聯絡方法或地址介紹?勿論如何,都多謝你的分享
同求
唔肯去酒店多數都系流嘢,小心安全
聽聞黃埔江一帶有唔少微信女實質係拉你去黑店的, 要小心.

我都有相似經驗,開"尾送" - 搜尋附近的人一大堆,有個女女仲話即約我怕中伏冇試,後來喺香港女女網見到同一幅大頭相同上海既一模一樣,係假相定整容既鬼斧神工呢?
回復 茫茫人海 ##10 的帖子

To play safe is the most important...!

呢D是想你去消费提佣

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 15:24