沒豬扒的猪扒飽~B店再遊

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

下午兩時,又到B店偷跳。冲完凉時間仲早,上次的越南妹成朝都無生意,我套票的兩个師父工便給她。手放在她大脾上,望下望下又想找她做大脾根,但都係先吃正攴。叫了一个豬扒飽,送來放入口,原來無扒都吾知,印印服務員過話我个飽厨房忘了放扒,再做一个給我。原來無扒都几好食。E飽肚,按完摩,3点選女,經理講得7-8个,大部份吾洗加錢。一睇之如下,相頭都得。有波有樣,有几个都想上,大波D的樣靚D。望左几轉,D女都笑我。好,要中間的廋底美人,套票吾洗加錢。原來又是東北人,今次無口气,手边有隻 MInnle。女女只來了兩星期,好廋,有波,但疑似假波,無計,無得彈。但今次服務一流,任玩,沒吹鐘,最後口爆。又大滿足,沒扒的店真的好。

上返來見了几轉女,見其他師兄都好快選到。我刚剛吃完生牛河,休休看看会否再來一Q。
師兄去B店都去得幾密,果然有米。
回覆 讚好 不讚 使用道具

Did you end up eating a second round? Time was early enough for you to do that.

回復 wongwingkin ##1 的帖子

多D 現場LIVE POST極好

回復 luckwin ##2 的帖子

只是沉船,無米都制止吾到。

回復 酷新丁 ##3 的帖子

經理之后過黎,我話黎多Q,同另一師兄選女。今次有廿个啦!三个韓女,中間个件几靚,佢老味,望佢几次,一D笑容都無,我想食泡菜,但沒有笑容的泡菜只会DM。DM吾緊要,沒有滿足会好失望。妳吾想賺我錢我绝不勉強。最后選了最平个位,VIP 收2098。原來係好野,7日鮮,笫一天上班,廿十歲客家学生妹,我係佢第一个客。兼職幼幼,食頭淡湯,中大獎。又係任玩,身材均云,樣貌ok,机倉服務一流,平野绝对有好野。

顺带一提,場內有free wifi.

回復 hkmon ##4 的帖子

今晚客人比我之前去多,但休息室仲有少空位

多謝師兄分享

回復 wongwingkin ##1 的帖子

多謝師兄報吿,師兄都去得幾密下喎

回復 Specr ##9 的帖子

咁下星期吾去住

回復 Specr ##9 的帖子

多謝師兄分享

條女可以俾你口爆都真係有啲出奇。

澳門不是不能上141纲的嗎

回復 vv--vv ##13 的帖子

邊有咁既事
我住過十幾間澳門酒店 同桑拿場都冇遇過上唔到黎

回復 vv369 ##12 的帖子

新女有驚喜,到着未夠半个月。我第一次去條女連打D豆漿落佢身都吾得。

wongwingkin 發表於 2018-7-4 20:41
回復 酷新丁 ##3 的帖子

經理之后過黎,我話黎多Q,同另一師兄選女。今次有廿个啦!三个韓女,中間个件几靚 ...

新女通常都可任玩及不催鐘,唔夠鍾都唔敢出去。

回復 hkmon ##14 的帖子

我篇文係B店用wifi即場存送

hkmon 發表於 2018-7-4 23:46
回復 vv--vv ##13 的帖子

可能我用澳門政府的wifi纲,block了141上唔到

回復 vv--vv ##16 的帖子

今次仲有日本妹kawaii的感覺

執多劑要加幾錢呀?