[指壓囡囡] 金悅來指壓

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

大家有無試过?
回復 sdsafdffhggh ##1 的帖子

陀地CANDY,係老相好,但好CHUR下
回復 bigdickknight ##2 的帖子

請問師點Chur法?有什麼服務?
回復 dedejavu ##3 的帖子

有時有即尺,深度毒龍,好chur係吹幾嘢就上馬,但係騎好耐,可指插後門,後花園只可入頭,有射面口爆。

c兄~請問一下~佢係咪真係可以全面任射~
而家太場都話有顏射玩~ 但大部份都係吹水呃人~ 好難搵到
真心求指點
bigdickknight 發表於 2018-8-14 14:15
回復 dedejavu ##3 的帖子

有時有即尺,深度毒龍,好chur係吹幾嘢就上馬,但係騎好耐,可指插後門,後花園只可入頭,有射面口爆。

睇完, 今日試咗... 服务多元, 態度好, 但簫功差啲啲...
回復 二連再二連 ##5 的帖子

新旺時代我就射佢面,佢仲會開口伸脷接精!
回復 異骨邪神 ##6 的帖子

金帝時期都係叫呢個名

聽說怡記太陽的服務也很出位喎!請問有沒有師兄試過,求點化!謝謝⋯⋯
回復 bigdickknight ##8 的帖子

唔該曬師兄!!! 咁一定要試
dedejavu 發表於 2018-8-15 21:53

聽說怡記太陽的服務也很出位喎!請問有沒有師兄試過,求點化!謝謝⋯⋯

未轉場時係金悅來試過
食服務既話~ OK 一定唔跌錢
但唔覺有傳聞咁勁
而且本人愛大波,佢只係上圍吋數大(背厚)
所以無番食
回復 二連再二連 ##13 的帖子

太陽據傳已過檔金港!金港乃環保五味場,太陽做環保嗎?求師兄點化?謝謝!
回復 dedejavu ##14 的帖子

佢不嬲有暗環但我唔好!我鍾意上袋拆佢後門!
回復 bigdickknight ##15 的帖子

謝謝師兄分享。
去過一兩次
感覺是老人場
條條囡40+
試過丹丹,咖啡
丹丹 - 紅牌!服務好正 無冷場
咖啡 - 吹功超掂!可惜墜波唔靚
回復 異骨邪神 ##18 的帖子

彩蛋是什麼意思。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 22:50