[搵囡心得] 新加坡之旅 - 14-17 May 2018 – BRIX/Ipanema - Part I

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

前言: 首先, 我要係度多謝各位師兄係呢個SG討論區既資料, 令我出發前有所準備…

說來慚愧, 小弟已30多歲, 但生平第1次去新加坡, 呢次係同老細出差…

DAY 1 (14 May):
下午四點幾到, 由於搭CX, 所以係T4落機, 嘩, 個機場靚到…..小弟到過超過50個城市出差及旅遊, 呢個T4真係最正, 無論你係Immigration, baggage belt, 定arrival hall, 你會覺得好relax, 好似係好高級好靜既酒店lobby lounge, 真係超好feel, 第1刻, 已對新加坡有好感。

今次住Royal Plaza on Scotts, 係Scotts Road, 係Grand Hyatt對面 (方便去BRIX), 食完飯, 10點半左右, 老細帶我到BRIX “見識”, 依家入場費SGD35 (包一杯飲品, 我叫咗Tiger)。一入到去, 嘩……真係同各位師兄講既一樣, d囡囡大部份都係中上至超正級數……老細坐咗半個鐘後就走咗, 等我自已 “搵食”……果晚囡囡國藉大約: 7成越南, 2成 “鬼” (俄羅斯, 南非黑妹), 1成其他東南亞 (e.g. 泰國, 柬埔寨) – 由於小弟係 “初哥”, 突然覺得呢度係天堂, 好L high, 飲吓一杯飲吓一杯, 好快就醉, 其中印象最深, 一條超瘦高挑model身型既囡, 著白色tube top + 白色緊身jeans, 深啡色健康膚色, 超級sexy “翹” 出既嘴唇, 長黑曲髪,  雖然冇乜波 (32A果隻) 但睇見都即扯旗 (開頭以為佢係Laos囡, 最後知道原來係越南)…..最後同大約十幾個囡囡傾, 有d nice 肯傾多幾句, 有d 講唔夠5句已經問你出唔出街, in general, 11點至1點, d囡既價都企得幾硬, 2小時1Q SGD500, 冇得減咁既餘地……由於2點時小弟已飲到醉哂, 第日又要工作, 最後冇帶囡囡返酒店房扑野, 呢晚當做warm-up吧…..

DAY 2 (15 May):
朝早瞓醍, 嘔到仆街, 因為下午要工作, 於是即刻狂隊寶礦力 + 水 + 甜品 解酒, 唔係比老細屌到仆街….

下午工作完畢後, 又係夜晚出動, 11點鐘再次去BRIX, 今次同自已講, 點都要執番條囡返房玩, 呢晚既國藉分佈都係差唔多, 又見到果條白色tube-top囡, 行埋去, 傾幾句, 一開波已經話 “u like me right? I saw you last night”, 心諗, 屌妳, 想食住我? 原來又係好快想chur返酒店果隻,  最後9up咗幾句後就閃人……跟住係睇波區, 坐bar枱有條泰國中女, 我估30多歲左右, 比較高大, 但身材及皮膚keep得好好, 同佢傾偈, 好開心, 好feel, 但見佢唔休做咁, 久唔久同個姊妹dancing, 最後當然冇走去問價…….差唔多1點, 已經係中尾段時間, 但依然冇乜特別好feel囡, 於是, 係主bar枱見到一條20頭細粒白淨既越南妹返酒店房屌, SGD500, 2 小時, 過程唔講了, 條女有禮貌及nice既, 但總覺少少趕時間, 算係係BRIX第一次既record吧……

Day 3 (16 May):
下午又係工作時間, 晚上free time, 食完飯後, 單拖去Orchard Tower洗樓, 細舖按摩既中女當然冇興趣, 街外企街既都冇乜好野, 諗住離開直闖BRIX之際, 突然有條越南靚妹走入去Ipanema, 於是即刻跟入去!
入到Ipanema, 飲咗一陣, 當然同果條囡傾啦, 細細粒, 但有波, 樣靚, 已經扯旗, 埋牙傾时, 識講國語, 問佢點解, 又係9up話朋友圏有中國人等等, whatever, 之後發覺又係chur果隻, 於是出去dancing, 9跳一陣返邊位休息, 不知不覺旁邊有囡, 比較成熟, 長brown髮, 身材幾好, 樣子有少少 楊洛婷 feel (當然, 冇佢咁靚, 但樣貌係果d型), 身型掂 (35C-25-35), 佢話自已係越南, 傾咗15分鐘, 唔chur, 決定帶佢返酒店! SGD400 for 2 hours, 佢仲講笑話 “2 hours? R u very strong”

行返酒店時, 天氣好好, 不斷閒談, 佢好大方得體, 而且d英文幾好, 大家好有interaction, 返到房時, (詳細唔講, 我會留番 Part II 再講!!) 大家都好好傾, 沖完涼後, 我差唔多用20分鐘錫佢全身作前奏, 跟住用脷舔 + 奶佢下面, 循序漸進既節奏, 令佢兩次高潮 (身體肌肉抽筋及陰核變化冇得呃), 之後一陣抽插完事 (都磨到佢一次高潮) , 之後攬咗一陣瞓覺…….

** 小弟之後6月尾7月頭再去 新加坡, 遊記 “待續”….
Thanks for sharing
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 davidmills ##1 的帖子

感謝 ~ 一個字 ~ "正"

而家brix D女好貴

不错,值得分享,不过brix始终不是我的菜,尤其是现在一堆越南和东南亚,之前的鬼妹都走光了。有体验过就好了,宁愿去geylang。。

多謝師兄分享!請問樓主目測場內場外有冇入妖出入?因為小弟愛好此道!

回復 andylau2266 ##2 的帖子

師兄, 謝讚賞, 今個weekend會出part II report~~

enk10 發表於 2018-7-5 11:41

thx for your message too...

and 我發前都study咗你個report好耐, 資料好有用....

arachnidan 發表於 2018-7-5 15:31
多謝師兄分享!請問樓主目測場內場外有冇入妖出入?因為小弟愛好此道!

哈哈, 入面真係唔覺有LB喎....

但上星期再去新加坡, 係Orchard Tower間Top 5留咗一陣, 好似有少少, 但樣真係唔掂囉...

davidmills 發表於 2018-7-5 20:53
對呀, 的確唔平......2017年個價冇企得咁硬?

由2010開始我都有到新加坡,果時10点前仲係免費入場,女女先200至300,呢幾年每次都加價,諗起都驚

讚左先睇

多謝ching,我月底會去,上黎探路,終於見到有update既資料🙇‍♂️

zozoro 發表於 2018-7-5 11:09
不错,值得分享,不过brix始终不是我的菜,尤其是现在一堆越南和东南亚,之前的鬼妹都走光了。有体验过就好了,宁愿去geylang。。

haha, 鹹魚青菜, 各有所愛....

tarochan 發表於 2018-7-5 21:14
由2010開始我都有到新加坡,果時10点前仲係免費入場,女女先200至300,呢幾年每次都加價,諗起都驚

嘩, 原來果度 "通脹" 得咁利害......

hkhkh 發表於 2018-7-5 22:47
多謝ching,我月底會去,上黎探路,終於見到有update既資料🙇‍♂️

哈, 希望呢篇野有用得著既地方......

hkhkh 發表於 2018-7-5 22:47

其实新加坡还有其他比较特别的地方,这种肯定不适合我,越南木瓜园去过吗?jalan besar,就好几家,first club是其中一间也是我比较常去的,玩法类似夜总会,不过美眉不是只坐你一台,会跑台,不过只有50新币,酒水就另外算,所谓的木瓜园就是捏奶,至于出街就自己和小姐谈,长的帅的,分分钟不收你钱,跟你回家

屌到女女三次高潮,犀利。

現在要$500。我上年去$300
物價高漲

davidmills 發表於 2018-7-5 20:57
哈哈, 入面真係唔覺有LB喎....

但上星期再去新加坡, 係Orchard Tower間Top 5留咗一陣, 好似有少少, 但樣真係唔掂囉...

Orchard Tower嗰啲真係食唔落,所以希望有多啲出路,唔該晒師兄情報!