[搵囡心得] 新加坡之旅 - 14-17 May 2018 – BRIX/Ipanema - Part I

回覆 讚好 不讚 使用道具

tarochan 發表於 2018-7-5 21:14
由2010開始我都有到新加坡,果時10点前仲係免費入場,女女先200至300,呢幾年每次都加價,諗起都驚

上年都仲有星期日定星期一晚免費入場... 而家都冇埋
同埋上年好似仲係$30 COVER CHARGE, 而家都要$35

而家九點前入場都仲係唔駛COVER CHARGE 嘅...

上兩星期同個BRIX 囡囡傾, 佢話每晚都有$1500 至$2000 生意, 一個月接近六萬坡紙, 成廿幾三十萬港紙架...

arachnidan 發表於 2018-7-6 11:38
Orchard Tower嗰啲真係食唔落,所以希望有多啲出路,唔該晒師兄情報!

係好多假波同埋勁CHUR, 但間中都有驚喜...
好彩嘅可以食到D 剛到冇耐, 比較少撈味, 態度好又好玩

acchan恒 發表於 2018-7-6 07:28
現在要$500。我上年去$300
物價高漲

我諗$300 真係要兩點後同埋當晚冇乜客先得...

davidmills 發表於 2018-7-5 07:29
前言: 首先, 我要係度多謝各位師兄係呢個SG討論區既資料, 令我出發前有所準備…

說來慚愧, 小弟已30多歲,  ...

同意T4 係好正... 入閘前上面個FOOD COURT 好多野食, 入到去都唔差
出境過SECURITY CHECK 亦好爽, 剩係液體要拎出來, 其他LAPTOP/相機/尿袋乜都唔駛理, 成個袋過就可以
暫時係少乘客, 所以乜都好快. 樓上個LOUNGE 亦好舒服, 不過商鋪就少囉... 想買野真係要去番T2, 但去番T2 要搭SHUTTLE BUS, 十分鐘車程, 又要等車, 一來一回預一個鐘先穩陣

DAY2
500 兩個鐘, 仲趕時間?
最後佢喺房留左幾耐先?

davidmills 發表於 2018-7-5 07:29
前言: 首先, 我要係度多謝各位師兄係呢個SG討論區既資料, 令我出發前有所準備…

說來慚愧, 小弟已30多歲,  ...

DAY3
之後攬咗一陣瞓覺
唔係兩個鐘咩?? 最後過埋夜?

shmmm 發表於 2018-7-9 16:41
同埋上年好似仲係$30 COVER CHARGE, 而家都要$35

holy shit!!! 原來搵咁多錢......

shmmm 發表於 2018-7-9 16:53
同意T4 係好正... 入閘前上面個FOOD COURT 好多野食, 入到去都唔差
出境過SECURITY CHECK 亦好爽, 剩係液 ...

Day 2 -- 大約一小時鬆d我已射咗, 自己又好攰, 冇乜野同佢講, 所以佢留咗80分鐘左右......

shmmm 發表於 2018-7-9 16:54
DAY3
之後攬咗一陣瞓覺
唔係兩個鐘咩?? 最後過埋夜?

sorry, 我寫得唔清楚, 我同佢做完時, 一齊係床上小休一陣, 之後睇電視傾偈, 我冇叫佢過夜......

davidmills 發表於 2018-7-9 18:02
Day 2 -- 大約一小時鬆d我已射咗, 自己又好攰, 冇乜野同佢講, 所以佢留咗80分鐘左右......

算唔錯啦, 完事都唔即刻走

davidmills 發表於 2018-7-9 17:59
holy shit!!! 原來搵咁多錢......

佢地其實真係搵好多...
當然條講緊自身條緊好嘅囡囡, 又勤力日日開工

先收藏,哪天不想去芽籠了可以去看看

精彩

shmmm 發表於 2018-7-9 16:41

嘩。。。勁!!搵咁多

yynbcn 發表於 2018-7-11 20:14
先收藏,哪天不想去芽籠了可以去看看

芽籠的越南妞最平宜是$50, 30 分鐘, 也有些不錯, 服務比較公式
而且相比那小房間, 能在自己酒店房間(如果是不錯的酒店)實在是不同的體驗
建議是可以試試看

utopians 發表於 2018-7-12 00:14
嘩。。。勁!!搵咁多

係...
我識有個囡囡WECHAT 話佢越南買好多層樓黎放租

多謝師兄分享

太高收費。

回復 davidmills ##1 的帖子