印印 後生

回覆 讚好 不讚 使用道具

石柔 發表於 2018-7-6 11:20
& ~6 t) |6 x, i* g# X0 ^' T一1! L5 ?8 {. S- W
試過1次,唔錯!

! E3 _+ m: k4 Z/ a9 @6 B/ m有無詳細啲ching

求聯絡方法,謝謝

回復 石柔 ##22 的帖子
9 R# }0 C1 s- J& }( y" I
1 V9 ^2 z; e& j5 N4 {) X4 \師兄,求聯絡方法,謝謝

回復 lyhong ##1 的帖子
1 F# L% a2 b# V) O+ r
' \5 N3 F0 L6 O+ u) Y求contact or 交換

Wkl34460 發表於 2018-7-6 10:52
' [( X8 X7 G. J( `- p3 v; M呢個要星期日,佢仲有個friend 可以3p8 w8 G3 q' @! J! T! W$ x. h
# p3 ?/ W$ d# a6 b7 `$ s
有無得2男2女玩4P交換
. R. v( c, R5 |2 @求聯絡

aug1010 發表於 2018-7-7 18:12 , d9 _5 \) K) n$ q+ q9 j! c' U
回復 lyhong ##1 的帖子
/ p, _9 r1 Y2 l& i2 N7 v. ?
2 R9 J, N. d$ E1 m8 O( V求contact or 交換
) e+ P) f' P( E
交換 請pm

正呀!求V7!

個屎忽好正 附近的人見過一次呢條女 不過唔肯定係咪出黎做所以冇問

最近無乜野好食,有小小想搵印印(岩岩先裝app搵到眼都盲),但感覺有d煩。
4 s! x4 e& X# n, e& Z' [, u! d& M

* u4 V  J: J3 J: {
/ [& Z) W% X/ E) }7 y但呢個堅有興趣,我乜都無係伸手黨,如果ching唔介意可以pm聯絡比我,謝謝。

呢條八婆今天下午先至放咗我飛機😡遲咗半個鐘。仲要扮撚曬嘢。話我發脾氣。借啲倚唔做我生意。趕住去接下一場,我之前同佢講好咗500文1q。都好地地。冇計啦一個星期得一日接生意。價高者得。放你飛機咪放你飛機囉

跟手惡人先告狀黑名單我。我同佢講咗,你放我飛機我實會上網唱衰你,但係佢真係完全都唔在乎囉,大把客喺手咪串囉,求下各位師兄唔好縱壞曬啲女啦,以前縱壞大陸妹,家陣真係連印尼妹都比你仲壞埋啊,奴性重到連雞都要當佢太后

我真係睇唔起呢種觀音兵囉。咁鍾意侍候女。我中出完,你奶返乾淨佢啦。搵女咪搵女囉。仲要通風報信畀啲女。你真係啲雞既親戚啊。冇錢屌閪用情報來交換啊。

好好地個市場俾你班鄉下仔玩串曬。咪咁戇居下下出一千以上玩啦。啲女漁人得利笑鳩你。座山觀虎鬥。佢哋咪不停噉抬價,兼隨時放你飛機囉。

4 y- P8 Z% T* L% s4 Y
Mr__Cool 發表於 2018-7-8 20:54 5 ~# I/ }' @' n0 _
好好地個市場俾你班鄉下仔玩串曬。咪咁戇居下下出一千以上玩啦。啲女漁人得利笑鳩你。座山觀虎鬥。佢哋咪不停噉抬價,兼隨時放你飛機囉。
; y# T5 A# B$ l% P3 @0 d

$ u; l& J# }$ b% J1 H5 S我笑你, H& |! d- C# l0 Y) T' y. e
自己食唔到就話人地鄉下仔
+ t& S1 X5 }  Z) j& y0 d; r5 i把口咁撚臭
3 e: q7 T, L+ \+ t" Q1 n5 Q! s( s抵你冇囡屌

# {$ n4 _/ D" i' v裝個蜜蜂app,條印都留埋電話等生意,邊駛pm!!

Ching, please PM her contact

gladius 發表於 2018-7-8 22:52 . A' `/ M, n) M9 e& M0 x% e1 M
裝個蜜蜂app,條印都留埋電話等生意,邊駛pm!!

' c' Q! E& S5 P( F3 J笑死,第一次用蜜蜂唔識,係喜翻見到佢,張相有晒v7同手機,唔識用禁左個心心以為係bookmark,一禁就飛走左搵唔返6 t- V8 {' M1 L5 O& X* y3 z( Q' E
0 A9 G1 J' ^/ F3 O" `6 n
只記得個v7 id Bxxxx06,但v7又搵唔到,頂,都唔知好嬲定好笑。& y4 q7 {$ n" P" o! p3 s5 L
) \) x3 r3 _' `  A
之後Bxdxx都搵到佢但又要驗証乜乜七七過唔到無得聯絡,要比錢升級premiunm會員。! J' d' f0 |' y1 \
7 u. `0 K+ h' o- v& J
小嗽叭+ g3 M+ v/ e1 l7 q, N

Mr__Cool 發表於 2018-7-8 20:54
2 m: ?1 w% _% L5 p' O好好地個市場俾你班鄉下仔玩串曬。咪咁戇居下下出一千以上玩啦。啲女漁人得利笑鳩你。座山觀虎鬥。佢哋咪不停噉抬價,兼隨時放你飛機囉。
5 U/ {) j; D5 T) J9 M
下?ching咁你book左房點算?

回復 lyhong ##1 的帖子+ g4 P) h) y0 b/ [9 C, ~
" X$ o6 {6 z7 _/ U- X! ]# Q) {
正喎,可以分享聯絡方式嗎?