[賽後報告] 越南大戰-河內富都KTV 3/7

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

越南大戰-河內富都KTV

第三日 3/7
一朝早就從塗山返去河內
又係出動老闆娘嘅時候叫佢幫我地call車
最後叫左架小巴size細小小嘅車 車5個人都係180萬 唔洗等唔洗煩又唔貴 最緊要係個冷氣夠

係車到訓下搖下搖左兩個鐘左右 就到左富都酒店
Check-in 完hea陣就出去搵地方食野  
食完返酒店都已經差不多6點鐘
洗個白白就起行去今日嘅目標-富都KTV
正正位於我地住嘅酒店Basement 係幾方便

好可惜發生左一件好不愉快嘅事情
就係竟然有Dress code要求唔可以短褲踢拖
為求方便同行幾位友人基本都係短褲踢拖去 冇諗過竟然有咁嘅要求 雖然我同另一位朋友有帶 ,但就有兩位係冇辦法搵到鞋同衫買 所以就放棄左今晚嘅活動 百般無奈之下淨返我同另一位入場玩

一入個場就係幾十條女係哂門兩邊企嘅企坐嘅坐望住我地 比幾十對眼同時望住真係紅都面哂 仲要好多女女個樣都唔錯
一路跟住個侍應入房坐底 當下感覺係心跳跳得好快 好有第一次叫雞嘅feel好緊張 因為啲女真係多到睇唔切 睇到啲女對你又會口upup評頭品足

媽咪就入黎解釋少少野收費之類嘅野
冇耐就開始帶女入黎睇
第一round已經睇到我當晚嘅女主角 當然唔會即刻扑鎚 先叫媽咪mark低啲號碼先
如是者睇左5,6輪 我心水就有3個
而另一位朋友仔一黎就揀到個過夜要500usd嘅女 依個價錢當然唔會考慮 媽咪都話依個係最貴個條女
睇完哂 我地都未扑實要邊條女媽咪就話帶我地出去行一轉
出到大廳嘅一邊又係有幾十條女黎到
我就不停睇雖然好多都唔係揀唔落手 但硬係差啲
宜個時候我另一位拍檔已經揀好左一條女帶返入房
睇均哂都係唔岩心水就想揀返我最一開始個條女 但pk了 我唔記得左號碼 媽咪又忽然講緊電話 我就自己再不停係依堆女入面嘗試搵返佢出黎
幾經辛苦先係個角落仔搵到佢出黎之後就帶返入房

玩嘅過程其實都係個啲 又要講多次可惜嘅係得我同另一位朋友入場 略嫌氣氛唔夠熱鬧 如果唔係好玩好多 主要係房都係玩下骰盅 聽下啲女女唱歌 都冇咩特別 得閒又車下女摸下咁 係幾好feel 差唔多時間就埋單走人 咁我地係玩過夜 交低房號之後條女就會自己上黎
當晚消費就係 KTV房個堆野兩個人平分大約130usd一個人 女過夜錢就係180 同最初初預期嘅價錢差唔多

上返房等左幾分鐘女女就已經到左敲門 女女換左條紅衫連身裙 換左對平底鞋 當堂矮小左好多 依part有啲失望 因係係房時佢著長裙遮住左對鞋 估計唔到對鞋有幾吋 不過都唔緊要 唔係大問題
女女就帶左小小野食上黎 我地就係床到睇住波食下野先 食完先開始做正事
女女係有小小肚腩仔 不過係k房個時都已經摸得出 所以冇咩所謂 係可接受範圍
沖涼洗得好仔細 腳趾罅都一隻一隻捽 完全係服務型

上返床係被竇暖一暖身 我就急不及待瘋狂大車佢
一路車佢又捉我手去揸佢 又捉一另隻手指插佢 真係好忙 搞左一陣吹都唔洗叫佢吹直接上套屌
屌左陣出唔到本來想叫佢吹 但軟左就算 休息一陣
大家就對住部手機不停Google 翻譯 傾偈 咁樣又幾過癮 傾傾下佢就指住細佬意思搞唔搞埋佢
今次叫佢吹一輪先 可惜佢吹功比較唔突出 不過都會洗車底 而且都唔馬虎
之後先女上 依樣就應該佢強項 不過比佢屌左幾分鐘仲愈騎愈快 之後就到我轉位男上屌出野

第二朝訓醒Morning q 都係一樣執多劑就梳洗
由於前一晚女女話帶我去食早餐 所以之後叫我係酒店門口等佢 佢就揸電單車車住我走
女女最後係帶左我去食米線 碗野入面有豬手豬紅 雞肉牛肉 不得不說個湯底十分好食
可惜冇記住個地址 冇得比大家參考

由於越南好多時啲野都係冇標價我又唔知幾錢
反正一碗粉麵唔係值幾多錢
埋單個時我就打開銀包想叫女女自己拎錢比
但佢竟然叫我收返埋個銀包再係自己銀包拎左7萬蚊出黎比 依個位係幾感動 雖然真係唔係咩錢 不過起碼係比人感覺到GFF
食完就比女女車返返酒店 落車仲有Goodbye kiss
轉個頭就望住女女一下子揸走左 就咁完結左KTV之旅
真系想睇下個 500 美元條女系乜樣。500 usd = 1140萬 vnd 夠我包條女玩幾日。相反 180 美元過夜又唔算貴。
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 lovecookie ##1 的帖子

恭喜食到好服務好人事女女。

多謝師兄分享

真系想睇下個 500 美元條女系乜樣

多謝分享

回復 lovecookie ##1 的帖子

多謝師兄包膠,請問師兄除左500usd嗰條女之外,其他女都係180usd?仲有冇其他女係唔同價錢?

5人分分180萬車資 好棒又快速

恭喜師兄找到好妹子,不過說實在的富都的水準是不是也不太一致啊,前面一位師兄的感覺就很糟,所以也是很看雞運啊。

囡囡真的不錯, 但K房好似好殘舊. 請問單兵去得嗎? 之前見過有report係可以有大廳坐

媽咪淨係有提及到個一位女女係500,唔知有冇其他女係其他收費

fihrson 發表於 2018-7-6 13:49
恭喜師兄找到好妹子,不過說實在的富都的水準是不是也不太一致啊,前面一位師兄的感覺就很糟,所以也是很看雞運啊。

我就係同個一位師兄一齊去,dress code 問題冇得一齊盡興

dailikhui 發表於 2018-7-6 13:51
囡囡真的不錯, 但K房好似好殘舊. 請問單兵去得嗎? 之前見過有report係可以有大廳坐

k房就的確唔靚 好聽啲就叫懷舊,唔好聽咪殘舊
單兵點會唔得 有錢乜都得,大廳可以,只不過我地一開始留位就係book房所以先入房

我覺得boss club,如果開k房唔開大酒,mami 唔想招呼你甘,反而河內酒店k 就好招呼d,雖然囡就無boss 甘多,但個場氣氛係好d

女女有service有服務..師兄食到好野真係好啦

恭喜食到好野。
Usd 500果個有無咁靚。 係越南算級

Thanks for sharing

lovecookie 發表於 2018-7-5 23:50
越南大戰-河內富都KTV

好好玩喎!!!