[曼谷] Monte Carlo club 另今晚hollywood求隊友

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

第一次去 感覺唔錯 囡囡質數可以 1530712867356.jpg 1530708583577.jpg
詳細少少可以嗎?
近BTS嗎
近MRT嗎?
C兄可唔可以講多少少間club點呀 好有性趣
仲遠過the pimp,😅
講多小小啦
系囉淨系得酒牌價錢。最主要的女女點樣收費。
聽講呢間野d女唔似pimp咁,唔係咁多可以當晚就食到,要慢慢溝,唔知樓主有冇資訊提供呢?
回復 CPKELVIN ##1 的帖子

係 當晚我地都帶唔走
回復 hitqk ##1 的帖子

370匹一個drink40分鐘 起步3-5個drink
回復 pabx ##1 的帖子

坐grap去200匹左右
回復 tiger167 ##1 的帖子

有興趣我pm媽咪line比你 自己了解下
回復 k123hh2 ##1 的帖子

member?! seems very expensive
重点是,带走多少钱呢?
回復 k123hh2 ##1 的帖子

Ching,

Monte Carlo i have been there few time, but the gal cannot take out coz almost 90% of them have bf. But the quality is good compare with the pimp.

蒙地女相
回復 戰火連天 ##18 的帖子

女女好正咼 不過係咪真係似上高c兄講話9成金魚來 係既都幾無引
好似好遠咁~

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 18:20