樓主: sakuhachi69

意外收穫,用心囡囡

回復 sakuhachi69 ##1 的帖子
9 |5 B" V4 Z3 D3 o- q9 H  t7 Z) T( H0 O! G" ^# I) a' |  M
pm v7,唔该 thx
回覆 讚好 不讚 使用道具

1K 打飛機,師兄真有錢

y, V2 f' ?1 V: W8 \0 Y5 N% G* X7 ?9 ]8 [; ]( |- Z
千幾蚊搵個陀北hj,點解唔去高檔少少既桑拿?

多謝師兄報告

最近有無師兄約佢呢?

回復 sakuhachi69 ##1 的帖子
6 `6 P2 P( i. g6 k& [1 z! y& ]1 ]: I" \- B( [
恭喜師兄食到好野!

改左名叫臭臭了

發表於 前天 14:16 | 顯示全部樓層
22歲學生妹   三圍:48--165--34C
: [# w; U. X6 d一個人住  高質2仟后索爆43乳波霸廿几歲性感超NICE超熱情  人靚聲甜  SLIM瘦底S身型仲要有43F級爆波同埋靚股  幼腰  瘦底巨波  足以令人噴血   呢件 真人電力十足   身形索爆  把聲極甜  後生妹  皮膚好滑  身材苗條卻挂住一對終極大奶唔墜手靚手波  服務好  絕無冷場   唔食真係對唔住自己細佬  听完之後淫心四起 1 s; h4 m, U; A& x
陪洗5 K4 C* B( e5 X+ v
大車! p, W9 X; s( }5 b. @( c+ o* z
環保吹9
# s7 j" m; |% F5 a2 F可以共浴~熱貼~水中蕭~小按摩~奶泡~吸蛋~等全套服務* y3 x( ~  q2 I
歡迎搵我
; E1 |7 t4 x$ f# g# X2 y加 WhatsApp :56002906- |' f  b8 v! d$ d1 L5 \( I
備註141睇到' d  U# ~; U# Y% x! E. e
謝謝