[中國內地] NY Lily 白滑大波強國幼幼 (真人相3張)

火.. [複製鏈接]
名稱: NY Lily
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A70213-尖沙咀-美少女-NYLily.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

機緣巧合之下, 今日去左尖沙咀東部, 本來唔係去搵NY...係去其他公司.....但可能因為世界杯期間, 某agent都遲左少少起身....所以上唔到房.... 剛諗起某師兄食過NY Lily大讚, 見冇咩其他選擇下, 即約又有位, 雖然收1600, 但都試試啦!

上到房, 嘩, 好正啊, 依個決定完全正確, 真人比之前睇過幾位師兄報告的相更加靚, 仲要後生幼幼, 好起上黎有星味,  五官端正, 未除衫已經覺得好白, 一除衫, 不得了, 白滑大波, 粉色lin頭陷入, 波型型狀好正, 堅挻好渣手.好少影龍虎既Jason都忍唔住要影下個body..初時以為女女有肉地, 原來唔係, 有波有腰s shape.. 係大脾有少少少肉.... 身高就有167cm左右, 化妝化得唔錯, 唔濃唔淡剛剛好。

床上表現方面, 其實女女後生皮膚有彈性, 而且好滑好滑, 摸下摸下已經扯旗, 加上佢既上級吹功, 軟皮蛇都好易吹得硬, 女女感覺到Jason開始頂唔順,  避免尷尬場面出現, 問我想唔想做愛,  "快點帶套套吧!" 。。。進入時感覺到妹妹質感, 先女上, 後男上, 大波好好揸, 加上大patpat, 好好屌, 未轉到狗仔式已經feel到少少精beep左出黎, 馬上停一停換後推先..再loop多一次幾個動作, 最後大大力男上powerfuck(幾秒)之下黎左高潮(我)。

事後傾下計, 女女原來係湖南人, 其實想當年我都識過一個湖南女仔, 仲學左幾句湖南話, 同佢講左幾句, 讚佢青春靚女, NY Lily即刻笑曬。以女女質素, 係大陸應該係高鍾, 收3000以上唔出奇, 話時話今個年頭, 可能大陸開工愈來愈嚴, 都幾多強國高質女, 如fs260, xl511, dk k113, 等等黎港搵食, 益左港燦Jason. 有得食好食啦!

附上真人相3張, 希望大家會喜歡NY Lily!

mmexport1530951520958.jpg mmexport1530951525057.jpg mmexport1530951523121.jpg
  Thank you for sharing
回覆 讚好 不讚 使用道具

Thank you for sharing

超正喔  感謝分享

jasonjasonng 發表於 2018-7-7 16:21
機緣巧合之下, 今日去左尖沙咀東部, 本來唔係去搵NY...係去其他公司.....但可能因為世界杯期間, 某agent都 ...

Thanks for sharing

身材好正

多謝分享

謝分享

好吸引!

大有錢佬

Thanks for sharing

多謝推介

回復 jasonjasonng ##1 的帖子

謝謝師兄分享

Thank you Ching report !

多謝師兄報告!

好靚好正

多謝師兄分享

睇相好唔錯

哇,這個正啊。有笑容D女都好屌好多