[愛嫖交流/分享] 深圳沙尾及沙咀復甦大旺市了!

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

自從神州嚴打後,深圳的民工性地沙尾及沙咀已一片死寂!但上周有網友説:深圳沙尾及沙咀復甦大旺市了! 這周末立即北上出征去一看究竟!
        過了關坐地鐵到了沙尾站,一出站懷著興趣心情走去沙尾東村,去到巷口果然很多民工人流不斷, 走進去看巡了一會,果然有二十多個妹,有輕中女及熟女,偶有年輕點的,各式其色任君挑選,收費一魚毛爺爺限十分鐘,巡了一會,挑了一件高佻靚身型妹上樓,上床先弄硬小貓貓,再上套插入窄洞狂屌!屌一會已出水了!令妹確實爽!
        搞好再去沙咀村巡視一下!今晚可能八強決賽,所以景況大旺,去巷里看有十多件妹供應,挑了一件漂亮高佻妹又再上樓爽爽去!談好是兩魚包環保吹!找了幾檔有些妹不敢吹奏,有些要上套吹,就是這個肯環吹才挑她!
        上樓去先侍浴,洗好上床她來奶我蓮,再細心落力舐小貓貓,袋袋及黑舌後庭花!真的比美桑拿功夫!問過她原來她之前真的做過,怪不得功夫這麽好!
        看她很有耐心慢慢做服務,真心很贊! 爽夠便上套男上狂渣白滑大波狂屌!然後轉坐蓮,騎馬,狗仔式啪啪啪啪爽爆!最終男上出盡奶力屌爆她出米青!舒服死了!
        搞好後去理髮店,洗剪恤髮及染髮加工(自取日本製染料),才收68元人仔,比香港弄便宜多了!香港至少3百多港元(100人仔兌84港元)。
        搞好頭髮後,去吃個港式宵夜茶餐!吃了港式雲吞湯河粉,和港式凍奶茶!邊享受美食邊看世界盃!人生一樂也!
        對於深圳站街市況復甦,實是我們這等工薪族大喜訊!我們坐個火車或直通巴士,約半小時便到達!消費便宜選擇多!多年青妹挑,不用被迫在港吃老貴G!

头香,巧耐茅去咀咀果边了,始终觉得强国玩得茅安全感
回覆 讚好 不讚 使用道具

真係個大喜訊

好天唔會時時有,要快手啦喂!

回復 sklhongkong ##4 的帖子

Really good news, go go go

老作貓最中意果然係屌平g。

買少見少

good news, go and try tomorrow night

系架!始終北上多幼食!唔使系hk食貴G了!

sklhongkong 發表於 2018-7-8 11:27
好天唔會時時有,要快手啦喂!

系架!趁而家旺市要大開屌界!

confield 發表於 2018-7-8 11:30
回復 sklhongkong ##4 的帖子

Really good news, go go go

sure! go to sz fucking go go go!

撚大啊 發表於 2018-7-8 11:37
老作貓最中意果然係屌平g。

刁你老母臭西,你個死七頭只識吠人!未能見過你出報告分享!正一仆街冚家鏟伸手黨!

系架!企企同幼幼都系買少見少!

kcrc100 發表於 2018-7-8 12:19
good news, go and try tomorrow night

yes!but need becareful for normal suite KO!

昨晚在尾東中女區,見有件高佻肥中女,被四個便衣KO捉左,拉出去中間條大巷影相,唔見有捉到客!大家要小心自己執生吧!

係真唔係呀,明天下午出發,可惜嘴嘴要晚上天黑先行出來,日光日白有cctv,時間真係有D唔方便。不過明天碰下運氣吧。

回復 skcat ##1 的帖子

大喜訊

菜菜小友 發表於 2018-7-8 23:40
係真唔係呀,明天下午出發,可惜嘴嘴要晚上天黑先行出來,日光日白有cctv,時間真係有D唔方便。不過明天碰下運氣吧。

下午去尾東中女區有時有有時冇,咀咀日頭冇,要找g頭帶!你唔方便就留港消肺吧!

bluecarboy 發表於 2018-7-8 23:53
回復 skcat ##1 的帖子

大喜訊

系架!北上唔使局食超貴wc中介G,始終普通打工仔冇甘多彈藥玩呢d!