曼谷Sofitel Bangkok Sukhumvit

谢谢楼主的介绍。但是,有一事不明,万望解答。
小弟第一回从万豪跳槽来雅高,定的40平的club房,但此酒店没有吸烟房?
club房又没得阳台,普通会员也没得升级,我岂不是吸烟很不方便了……

曼谷的万豪几乎家家都有吸烟房,高级会员升级到套房也会给吸烟房的呢
回覆 讚好 不讚 使用道具

咁你住多D啦,升到"金卡"時有時有upgrade!不過如果有"白金卡"就一定有囉(除非間洒店全滿)!最豪果幾間房,你搵班人去露台打邊爐都得

登錄/註冊後可看大圖

回復 dellwtko ##82 的帖子

谢谢

我的万豪保级需要75晚/年,雅高实在分不到太多机会。
算了,雅高不合我。

stevenluo 發表於 2019-7-24 13:01
回復 dellwtko ##82 的帖子

我的万豪保级需要75晚/年,雅高实在分不到太多机会。
算了,雅高不合我。

唔一定要75日咁多㗎!喺香港,只要有張AE白金卡就自動成為Marriott金卡會員,要升到你講嘅75日Titanium Elite只要住多50日,好容易㗎咋 !如果住美加,就只要有呢張AE信用卡:

一樣係有金卡會藉同住多50日就成Titanium會員!我喺美加D親友幾乎人人有張,好普通㗎咋

nice hotel, thanks for sharing

巧靚既酒店