[賽後報告] 新女有影片 陀地囗爆迷係大紅人,再睇埋廣告同報告,做...

名稱: 陀地囗爆迷
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A75194-深水埗-樓上骨-陀地囗爆迷.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

聽人講 深水埗區陀地囗爆迷係大紅人,再睇埋廣告同報告,做晒功課,打埋電話預約埋,準時到步,按鐘開門,相頭同廣告有九成似,身材亦fit到震,即時鳩硬入閘開佢波,新女陀地囗爆迷不禁令我眼前一亮,除咗身材火辣外,樣靚、大波、美腿、靚股,仲有份清純氣質,服務更加係掂到加零一,陀地囗爆迷沖涼會問我水溫岩唔岩,好細心,之後佢用對車頭大燈磨我全身,磨前磨後,再用鮑魚磨屎忽,夾住大脾黎磨一輪,最後跪低幫我水中簫,係沖涼房都玩左好耐,爽到震。阿女施展渾身解數,由頭錫到落細佬度,然後手口並用進行刺激,環保吹簫,啜鳩頭瀨鳩根,深喉不斷,淫眼望多兩眼,差D就畀佢電暈,可想而知其電力有幾強,囡囡用口幫我帶套,女上狂坐我一輪,陀地囗爆迷發威,開晒收陰肌,夾到我細佬幾乎爆,再轉一招男上,屌緊過程中,陀地囗爆迷經常自摸,有晒眼神交流,西窄水多,佢妹妹夾到我碌撚實一實,叫得好憂怨好銷魂,細佬差D走火,到最後推車仔進攻,條腰呈現出驚人弧度,搞到我血脈沸騰,我抽送得越快越有勁,撞擊聲越來越嚮,一輪急攻猛撞後,我地大家都開心到震晒!陀地囗爆迷絕對係睇得又砌得嘅床上恩物,完事後放低家用腳軟軟落樓。
回復 食囡王 ##1 的帖子

thanks for sharing
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

身材火辣

多謝師兄分享

thanks for sharing

多謝CHING分享

食囡王 發表於 2018-7-9 00:12
聽人講 深水埗區陀地囗爆迷係大紅人,再睇埋廣告同報告,做晒功課,打埋電話預約埋,準時到步,按鐘開門, ...

很好