[囡囡推介] 鳩痕難忍,要砌就要呢 D女,36F童顏巨乳,值得一食再食

簽到
名稱: Koey
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A22655-上環-樓上骨-Koey.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

老婆返鄉下,鳩痕難忍……
唯有出去興隆樓搵條女來開個炮……
童顏巨乳Koey,真係試過方知正……
事先約左……準時去到……
開門見面Koey樣帶淫蕩……青春索手,入到房笑容淫淫地姣味十足……
主動攬實我大搜身,偷桃撈月,對我百般挑逗,搞到我慾火高燒細佬變大佬,
互相捽慶大家各自除衫,興奮到攬埋佢搓揉對純天然36F巨乳,
攬攬錫錫去沖涼,鴛鴦戲一番,佢侍浴招呼殷勤用心仔細,幫我前後上下沖洗得好鬼乾淨……
夾腸波推技巧超好,對細佬特別照顧,好正……
抹乾身上床,先同我按摩,按得好好,手勢了得……
做到力夠穴位準,慢慢按摩埋全身,爽到我疲勞盡消……
到快樂時光,漫遊服務做到足,投入又到位……
過程極之豪放,摩打脷錫暈全身,搞到我慾火中燒好有feel……
Koey不斷搶攻,奶袋袋啜蛋蛋,吹奏技倆掂到不得了,吸啜龜頭非常之有技巧,
狂吹到雪雪聲,吹左好耐時間,吹到細佬已經硬到不能再硬,
上套合體,女上騎術一流,瘋狂上下un,36F巨乳搖擺,我大力向上頂到啪啪聲,
淫蕩嘅叫聲令我無比興奮,超級無敵大淫娃,水簾洞夾住細佬好鬼正,
於是乎我用埋所有嘅高難度動作,屌到佢高潮迭起西水長流,
後男上體位插一百幾十下先派彩,真係好爽……
回復 bbaba ##1 的帖子

thanks for sharing
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

慾火中燒

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝CHING分享