[賽後報告] 深水埗第一骨LaLa,推前列腺手勢一流無敵,骨精一定無來錯

簽到
名稱: La La
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A26708-深水埗-樓上骨-LaLa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

呢排壓力大火氣旺,即刻搵深水埗按摩高手LaLa,
開門見面囡囡,樣貌標緻,美嫵豔人,
有波有羅,又有腰,皮膚白白滑滑,
入到房紅唇笑容燦爛,好好笑容熱情招呼,態度和藹可親,善解人意,
第一時間就主動幫我除衫沖涼,沖洗完返上骨床,
按摩高手出場,佢服侍我趴低,先享受佢幫我按摩推油,
開背有板有眼,正宗手骨,好手勢有力水,功架十足,逐步逐步慢慢按,技術好掂,
做到力夠穴位準,真係好舒服,按鬆後推油,推油真係推得好好,推肩,推背,推腰,
俾足心機交足貨,絕唔馬虎,上下來回推呀推,好用心去爲我推鬆全身,成個人真係舒服曬…
爽到爆棚…推按前列腺非常之有技巧,推到細佬青筋暴怒,爽到我慾火攻心,
興奮到轉身抽水,軟綿綿咁又夠彈手感,真係超好揸,揸到爽曬,
忍唔住叫佢幫我打埋JJ,出火手勢好得好溫柔,爽到震!全程足鐘!
回復 skky ##1 的帖子

thanks for sharing
多謝師兄分享
謝謝帛師兄分享。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 10:24