[賽後報告] 性女藍藍含~吹~瀨~啜~鑽~爆~樣樣掂,插後面禁地,啪啪聲勁響,愈屌愈刺激,正到打曬冷震!

簽到
名稱: 藍藍
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A23059-上環-樓上骨-藍藍.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好耐唔搵嘢食,唯有出去搵性女藍藍插後面禁地,囡囡靚樣千嬌百媚,入到攬實我大搜全身,伸玉手入我褲襠係咁挑逗碌野,銷魂嘅姣靚樣令我難以抗拒,笑容淫淫地,熱情似火,風騷撩人,身材玲瓏浮凸,雙腿直而修長,皮膚白滑,有波有羅,簡直係性感到爆,好鬼誘惑。
一對堅挺又具彈性嘅蜜桃半露人前,一見之下真係好有性衝動,攬埋佢搓揉一番,忍唔住大考車牌;囡囡善解人意,俾我攬實車能到慾火高燒激情澎湃,爽到佢呻吟出聲,興奮立馬幫我除衫沖涼,侍浴體貼入微,波推擦背都有,好銷魂,水中簫令我好似觸電咁打曬冷震!
沖洗完返上床先按摩推油,正宗手骨,開背有板有眼,按得好好,逐個位逐個位慢慢按,力水足之餘穴位又到,按完推油,推得好舒服,邊推邊傾計,氣氛一流,感覺好能暢快過癮,
忍不住轉身不斷抽水,興奮到佢低音淫叫轉身搶攻,調情手段極其高明,搓袋掃蛋,啜...奶...含...吹...袋底,鳩筋,蟻線,支棍...完全唔放過...毒龍鑽再深深鑽,鑽到我好能過癮,過程極之豪放,
擒住碌鳩再來個69式吹奏,大家瘋狂投入,打轉加深喉,正到不得了,真係個無可多得嘅淫娃,奶袋袋啜蛋蛋,正到無朋友,真係少D定力都頂唔順,再唔收口就要收皮,拿拿臨叫停,
砌翻佢上套埋牙開波,騎住我擺動蛇腰瘋狂上下un,表情肉緊又夠投入,摸對軟熟波淫聲大叫,再黎玩屌後面禁地,推得好落力,啪啪聲勁響,正到無倫,愈屌愈刺激,瘋狂衝刺,我係佢極淫嗲叫聲中派爆完事,爽死!事後浴招呼殷勤用心仔細,值得推介!
多謝師兄分享
多謝分享
千嬌百媚
多謝師兄分享
多謝分享
回復 eeat ##1 的帖子

身材美好

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 21:13