[初哥查詢] 揾女過夜

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請問有冇師兄可以分享下揾女經驗?唔想食快仔,想揾女玩1兩日。舊相好已經收山……
回復 colourwolf ##1 的帖子

Let me know also. Thanks!
有錢D女自己走過來
回復 colourwolf ##1 的帖子

知你是香港人,豬扒要收你2千一晚,時間晚11到第二日早上7點,你玩吾玩?
平時收6百的快餐,見你是香港人,收你8百,狠死D收你1千!
香港人系深圳揾女過夜=奶野
ching想搵女過夜其實架下都好麻煩又難又貴又危險!
ching不如得閒上去行下街療下D sale屎妹, 食下飯, 一次生兩次熟, 之後你大把得叼!
sn d 女就見人見智, 通常吊起來賣, D agent 又信唔過!
樓上已經講過, 2-3000打底. 又晤備你瀨唔備摸乜嘫女都有, 7點準時走人仲要你備車錢,呢D系乜嘫夜過夜?
sz已死, 留港玩, 去泰國都好過上去玩!
同溝女一樣,都係要兩大元素,「錢」和「時間」。
我猜ching個舊相好都是這樣溝出來的,要加快新相好變做舊相好,就要落多點錢了。

对香港人有优惠?现在罗湖K猪扒最低2500过夜,我自称香港人会优惠我500吗?
回復 she7times ##6 的帖子

Agree n will do it

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 19:26