[搵囡心得] 新加坡之旅 – 28 June – 2 July 2018 – Arts Area/Cé La Vi/BRIX etc - Part II (Day 2-3)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Day 2 (29 June):
瞓醒, 好彩冇嘔 (小弟唔算飲得果隻, 一晚頂多6-8支beer), 落街食咗Toast Box後, 沿住Orchard Road向東行, 第一點, 到達Plaza Singapura, 之前Day 1講過, 呢一帶靠近藝術學校/其他大學校園, 好多18/20歲女係度消磨時間 (放暑假啦喂!!),  in general, 其實坡妹身型唔算有線條 (當然, 點都好過港女), 同ABC比係差一截, 但佢地d skin-tone同muscle係靚d實淨d, 而且有笑容, 開朗, 同佢地點頭及eye contact會有feedback, 所以就算唔靚, 都散發住一種sexiness (係新加坡既 馬來及印尼妹 都係好正)……呢幾年小弟偏好大陸妹, 但最近就被呢班SE Asian女迷住……

跟住晚飯去咗downtown入面既Lau Pa Sat food court, 食完後去Fullerton Bay出面個海灣散步, 沿住走廊行去Marina Bay Sand, 兩邊景色真係好靚, 香港真係冇得比……

之後, 一心去Cé La Vi, 因為係d外國forum話果度有d high-end既freelance, 點知…….超超超超超失望!! 下面Ground Floor排隊入時, 先知道唔單止入面club house部份有private party而不開放, open bar部份都冇料到!! 全部企滿遊客影相!! 留咗30分鐘, 一件freelance物體都冇, 心知不妙, 望吓隻錶, 已經差唔多10點, 決定唔等, 坐番 MRT 鏟返去BRIX!!

星期五晚既BRIX, 當然熱鬧, 一如以往超多囡囡, 乜野類型都有, 有幾件越南妹真係好top, 但都係果句, 今晚想試吓其他亞洲國藉, 發哂力追查尋晚果幾件 柬埔寨 囡, 但唔見人!! 已經成1點, 心諗, 唔通今晚又要食越南妹? ……行咗去Live Band區呆企之際, 旁邊有個靚妹, 細粒, 大眼, 皮膚偏黑, 化深眼影妝, 以為係印度或賓妹, 埋去傾偈, 原來係 印尼妹!! 佢話自己來自Jakarta, 陪女性朋友黎新加坡搵鬼佬男友?! 自己夜晚得閒, 所以落黎BRIX搵外快, 條女雖然唔係好靚, 但絶對唔係香港做印傭既質素, 且勝在青春, 身型結實, 仲好鬼多野講……傾在10分鐘, 即刻去馬, SGD500 2 hrs 1Q!!

返到房, 條女冇偷懶, 但小弟始終偏好同條女做前奏, 用脷面舌尖掃全身, 發現skin-tone唔夠滑 ……但對33C波結實 (肯定堅波), 同埋佢攬錫時好熱情, 又比錫耳仔, 撻到佢著哂……跟住進攻佢下面粒野 – 舌尖蛇挑, 脷面壓磨, 嘴唇吸啜 – 好快佢下面已濕哂, 跟住冇耐就黎……當我仲想繼續玩時, 佢已叫我瞓低話serve我, 心諗, 都明既, 始終都係paid sex, 佢都想我插完射完就算, 之前比我錫佢下面黎一次高潮已經算係咁…...之後瞓低, 比佢吹, 力度啜得啱啱好, 好快已射, 跟住佢話 “再黎多次”, 比多1Q我唔收錢,  但小弟已好攰, 頂唔住, 係床攬咗一陣, 之後就搵d原因打發佢走…….總括黎講, 呢條印尼妹態度好, 唔趕時間做, 而且床上好熱情, 雖然樣唔係好靚, 所以算係咁......

Day 3 (30 June):
失望既一天 – 原本今日諗住休息一日唔屌囡, 專注夜晚去Clarke Quay蒲clubbing, 點知……

食完晚飯, 搭MRT去Raffles Place, 跟住行去Clarke Quay (當散步), 諗住去聞名已久既clubbing ZOUK, 10點前去到, 冇人排隊, 於是係隔離間酒吧睇 法國 vs 阿根廷 。睇哂成場, 都唔發現多女入場, 之後問入場費 – 要成SGD50!!  – 咁燃貴? 唔係30咩? 谷鬼氣, 之後去咗Attica, 入場費SGD28, 包兩杯飲品, 入到去, 非常失望, 場地非常細及舊, 又唔多坡妹黎玩, 頂佢個肺, 留咗半小時就走咗……

跟住諗住搭的士返酒店, 點知taxi stand超多人, 於是立即離開Clarke Quay, 行吓行吓, 到咗Circular Road, 去咗兩間印度lounge睇印度妹跳舞, d囡囡質素麻麻, 但發口痕問職員可唔可以帶囡囡出街, 佢地話唔得 (可能烚我唔係local), 最後留咗一小時離開返酒店……

(待續)
[預告: Day 4 小弟約咗上次5月係Ipanema識既一個越南女人, 呢日係小弟有生以黎既best sex experience, 一生難忘~~]

Thanks a lot.  Was in Singapore last week but sick so no fun
回覆 讚好 不讚 使用道具

OMG, bro, are you okay now? Health is the most important thing. Nothing else.

Hope you recover soon, then have fun with girls again......

ching Singapore緊係用grab, 邊有local等的士

utopians 發表於 2018-7-10 00:19
ching Singapore緊係用grab, 邊有local等的士

係, 懶裝, 加上出去clubbing唔帶電話, 所以......

davidmills 發表於 2018-7-10 00:25
係, 懶裝, 加上出去clubbing唔帶電話, 所以......

唔帶電話咁型!

回復 davidmills ##1 的帖子

報告用心,期待下集。

davidmills 發表於 2018-7-9 18:28
Day 2 (29 June):
瞓醒, 好彩冇嘔 (小弟唔算飲得果隻, 一晚頂多6-8支beer), 落街食咗Toast Box後, 沿住Orc ...

印尼妹真係冇乜興趣, 不過最緊要師兄啱自己心水
送多Q 都唔要咁浪費?

CE LA VIE, 我真係上去睇風景... 搵食女唔多覺
ZOUK, 上次同FRIEND 去過一次, 算了... 佢地多數都係一班人圍內玩, 個心態又唔同, 我個人黎講覺我比較難溝, 落老蘭易好多
Attica 冇去過, 唔COMMENT
有冇去ATTITUDE? 我自己就係住RAFFLES PLACE 間FULLERTON, 所以有時都會去, 因為夠近.
D 人真係上去飲野多, 仲衰過ZOUK. 不過多遊客嘅. D 遊客OK 好傾, 就係D LOCAL 唔多SO 人

shmmm 發表於 2018-7-10 01:39
印尼妹真係冇乜興趣, 不過最緊要師兄啱自己心水
送多Q 都唔要咁浪費?

哈哈, 出完野後好攰, 比多Q我都冇用......

Attitude未去過, 但聽你咁講, 都係去唔過......

多謝CHING 報告, 但500玩印印...我諗我過唔到呢個心理關口...

多謝師兄分享

多謝分享

多謝師兄分享

回復 davidmills ##1 的帖子

谢谢分享

謝謝分享