[賽後報告] 貓仔x乜哥孖寶兄弟齊出征處男下海首戰北越(2)(超多圖)

河內市感覺冶安好好!但老城區酒吧街有鬼佬飲醉閙事要小心!
我甘夜四圍巡都冇有怕!酒吧有好多索令越妹大把好野食!放心去覓食吧!st價80-100萬盾,lt就200萬盾或以上。
回覆 讚好 不讚 使用道具

(更新二)最最最最後召集!!!
19號出發到hcm, 先去QB或VD 按摩,再回酒店休息;
20號先去coffee oem會佳人,
21號去beer oem 會佳人,
22號去韓K開慶生P會佳人,
23號休息,
24號陽光游去胡志明室市區內冰場及滑雪場溝女!
25號約女出去玩!
26號先走人!!!
現時包括已有五位師兄同時段內到hcm,另一位25號才到!
有性趣報名請快!!!|

多謝師兄詳盡資料

(更新二)最最最最後召集!!!
19號出發到hcm, 先去QB或VD 按摩,再回酒店休息;
20號先去coffee oem會佳人,
21號去beer oem 會佳人,
23號休息,
24號陽光游去胡志明室市區內冰場及滑雪場溝女!
25號約女出去玩!
26號先走人!!!
有性趣報名請快!!!|

(更新三)最最最最後召集!!!
21號出發到hcm, 先去慶生派對,玩個爽爆樂翻天!
23號去coffee oem會佳人,
24號去beer oem 會佳人,
25號陽光游去胡志明室市區內冰場及滑雪場溝女!
26號約女出去玩或去平陽省探險。
27號走人!
有性趣報名請快!!!|

schlinder 發表於 2018-7-10 20:44
多謝師兄詳盡資料

多謝你支持!大把正料分享比大家!齊齊去越南食好野!

(更新三)最最最最後召集!!!
21號出發到hcm, 先去慶生派對,玩個爽爆樂翻天!
23號去coffee oem會佳人,
24號去beer oem 會佳人,
25號陽光游去胡志明室市區內冰場及滑雪場溝女!
26號約女出去玩或去平陽省探險。
27號走人!
有性趣報名請快!!!|

師兄你真係勇竟然相信摩托老, 不過我都奉勸你越南旅遊區街上,摩托老,雞頭都不好信,食價抽回佣就必然,最怕去到黑店不能抽身而去 ..........純粹小弟溫馨提示,請不要見怪 !

tai-r 發表於 2018-7-10 21:24
師兄你真係勇竟然相信摩托老, 不過我都奉勸你越南旅遊區街上,摩托老,雞頭都不好信,食價抽回佣就必然,最怕去到黑店不能抽身而去 ..........純粹小弟溫馨提示,請不要見怪 !

人地路不熟,咪比啲錢佢賺,但我只要求佢帶去睇下,唔會光顧佢推介的。再自己慢慢昅清楚,問清楚對路先入去爽!
以上高危動作請各位新手請勿模仿!後果自負!

skcat 發表於 2018-7-10 21:28
人地路不熟,咪比啲錢佢賺,但我只要求佢帶去睇下,唔會光顧佢推介的。再自己慢慢昅清楚,問清楚對路先入去爽!
以上高危動作請各位新手請勿模仿!後果自負!

果然經驗老到 !

tai-r 發表於 2018-7-10 21:38
果然經驗老到 !

我會用龜丞相果種功夫去驗証過,覺得冇問題先去試!至今從未失過手!

skcat 發表於 2018-7-10 21:40
我會用龜丞相果種功夫去驗証過,覺得冇問題先去試!至今從未失過手!

我在下龍就跟下左班的酒店保安的摩托車去玩。跟兩晚兩個吾同人,touch wood冇事。在河內都有摩的叫我玩。但我冇跟。想法同tai-r師兄一樣。

師兄寫得好精彩,我都好期待我來緊的南定之旅。

dangerousbaby 發表於 2018-7-10 22:47
我在下龍就跟下左班的酒店保安的摩托車去玩。跟兩晚兩個吾同人,touch wood冇事。在河內都有摩的叫我玩。但我冇跟。想法同tai-r師兄一樣。

我系首戰北越所以膽大啲去試下!下次學下你揾酒店保安,收工後帶我去爽下先得!

dangerousbaby 發表於 2018-7-10 22:48

呢個方法都幾好, 起碼安全先啦 !
咁我都分享一下, 如果遇著酒店前枱啱傾啱嘴型嘅, 佢都會問你夜晚去邊度玩 ,咁我就會攞成疊夜場卡片出嚟, 有時佢哋見到都會愣左然, 然後我問返佢有咩推介, 當然知道佢哋未必真正去過始終夜場消費高, 但其實好多客好似我咁去完鍾意同佢開心share, 咁我收完料就會去踩場睇睇!

dangerousbaby 發表於 2018-7-10 22:48

師兄幾時去南定呀?有冇得跟你去?