[曼谷] 2018年7月奇蹟Day 2 之 和每天講再見!

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

何時開始 多多一次看你我如何演

多多一部續集用來如願 命運或能完全改變

然而現況 是各自各一邊

但願有天 會真的跟你結識暗戀熱戀多一遍

期盼來到這天 遺憾橋段可變

時間場地改變 唯獨人物不變

上回講到 天變地變情不變!

Day 2

無聊工作唔打算講!

過程驚天地泣鬼神,

感覺就好似以下段片咁!

被 強姦了一百遍,一百遍
以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

身心非常勞累,需要找一位靚的女子上房正宗按摩。

V7

Nadear,

誰是Nadear?

一位好有性格的女子,按得一手好骨。

生得靚,個人認為。

在下晤要手工藝都全力按。

咁就約左時間。

中途又同Annie” 拉” 吹下水!

依,” 拉” Timeline入面同Annie一起紅頭髮位女子都好Na Ruk喎?

Table上面有包煙,加分!

扮晒八卦問Annie,紅頭髮女子係Poon Gun?Poon Gun = 朋友

Annie回覆,親生細妹細2歲!

當在下打算問一個好唐突的問題時!

Annie再回覆,約埋一起食晚飯介紹比P X認識丫!

細妹都是”自由業者”!

嘩,Annie!

在下想乜都知?

咁難啟齒的問題真係唔知點開口?

咁聰明?

果然” 擦辣”mak mak

見Annie咁有誠意,又剛剛過生日!

好啦,食好D!

認識多一位新女子都好!

咪住先,尊重地再問一問Annie會唔會嬲先!

Annie話,嬲乜?又唔係找男朋友?

SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Good.

電影絕世好Bra 劉青雲 Feel

差不多時間,Nadear到。

落Lobby接女子,

無見一排,多左一份風霜。

大家合十打招呼。

正宗按摩加真人唱歌2小時1000THB

泰文英文都識唱。

好舒服,按到爭D睡著左。

送Nadear走,拎起電話睇下。

Anna: P X 今晚食MK好不好?

P X: 好,無問題

晤知答案係乜呢?

誰人知呢?

Annie“拉“,P X Annie來晤到見P X. M到

P X:That’s OK. 食飯加飲酒Only都歡迎架。

忘情地工作覆email.

又不停加V7附近的人。

“拉“響

姐姐: P X,姐姐要開車去某地方呀。黃昏後先返曼谷。

P X:姐姐同客人一齊就晤好“拉“P X啦,晤專業。

姐姐:姐姐一點都不專業,哈哈哈

P X: Su Su na krap. Su Su=加油

V7 附近的人

依,明碼實價2000THB

咁有趣?

又加下吹水先。

好好吹,27歲。

女子名,Gift

V7

Video Call證明真女子。

約7仔門口碰面。安全D.

食煙,泰國人膚色。

IPad Pro

靚晤算靚。瘦身形。

好吹得“水“,笑容好Sweet

分開沖涼,怕羞喎。

好大反應,會叫Yes Yes

過程都係果D啦。

2000+200的士錢,歡迎P X介紹朋友。

相都係晤分享,女子話睇空間咪有相囉。

女子話希望師兄們比錢先,

因為碰到好多打死狗講價。

完事先話1500,WTF.無品。

完事,話要去返Call Center

2000 to 0600

家住邊度晤記得,

T21樓下MRT要1小時先到屋企。

沖完涼,食下煙吹下水。

差不多夠鐘就送女子走,

在下都要去T21同Anna食飯。

妖,又落雨。好在行得快姐。

MK Restaurants.
在下早到,入座先。

Anna遲到10分鐘,

要打屎忽。哈哈哈哈

Promotion 北京填鴨????
wx_camera_1531135353893.jpg 20180709_182701.jpg 20180708_202007.jpg
Anna 話Aroi就叫啦。

又係不斷吹水不斷食。

中途Miko“拉“問With Girl?

在下回覆:Chai Krap

在下反問:With Boy

Miko回覆:Ka

食飽埋單786THB

Anna話飽到盡,但仲有位食雪糕。

女子有另一個胃裝甜品,真係世界通行。

想食咪食囉,最多跑多幾十分鐘。
20180709_201312.jpg 20180709_202007.jpg
雪糕食完,水吹完。

Anna話送P X返酒店樓下,

然後Anna去Holly Café!

明白收到,咁在下就話晤需要。

P X有傘,送Anna去Holly Café.

又無話Hard Feeling,女子有權選擇。

在下志在有朋友陪食飯姐。

然後行去Dream Hotel對面按腳。

妖,對鞋又濕晒。

反射區又痛。

按完返酒店。

沖涼洗頭,開鑵啤酒飲下。

“拉“響

姐姐:P X 方便嘛?有無女子一起?姐姐可以來嘛?

開Video Call,同姐姐講。邊有女子,哈哈哈哈哈哈哈哈

姐姐:30分鐘到

P X:小心揸車,天雨路滑。

姐姐:Ka

晤通姐姐感應到P X不斷V7附近的人?

咁樣打Message?????????

晤好想太多。

拎定把傘接姐姐。

落住毛毛雨,開傘行埋師機位接姐姐。

問姐姐食晚飯未?

姐姐:未,好肚餓。

一齊去7仔買飯,辣魚跟白飯。

加多隻蛋(熟左的自己剝殼就食得)

仲有一盒辣魚乾碎?
20180710_114313 (1).jpg 20180710_114313.jpg
有無師兄食過知係乜?

返到上房,姐姐想講嘢?

在下話姐姐肚餓,食飯先。

搶左隻蛋剝殼比姐姐送飯。

昨晚就蝦,今晚就蛋。

又係狂風掃落雨。

一齊食煙,聽姐姐講嘢。

今晚電視機完全無開過,

差不多就上床瞓,

姐姐今日應該好精神?

“本能“又再上演,

壓住在下對手女上,

在下想起身又推返落去。

姐姐好餓呀?咁激動?

又搞左都幾耐,姐姐出晒汗。

沖身,食煙。

上床睡。

姐姐:Fun dee na ka

P X: Fun da na krap

Kiss Kiss Good Night!

第二日

自然醒,刷牙洗面。

姐姐都醒左,刷牙洗面。

拖住手去食早餐。

今日天氣,

太陽出來了。哈哈哈哈

姐姐話想揾一晚同P X去食Best Beef,

又Best Beef? 巧合?

全球人肉定位碟報系統?

星球大戰絕地武士?

源力覺醒?

晤好杞人擾天!

食飽,送姐姐去Car Park.

返上房補睡一會!

Day 2完

拼命工作 是為了看到未來

是 是約定見一面

但看著看不盡留言 抬頭聽到你的聲線 和強忍的呵欠

是 是看著你的臉 但告別才記起你彷彿講過吃什麼 入眠

難道過生活如像赴宴 不知每天 曾路過畫展

忙到不知幾點 你共我為何遇見

各有終點 去到終點 何曾活好今天

和每天講再見 每夜也為理想去睡眠

睡到想工作 想貢獻

你我分隔晝夜 一起卻像分離

是 是各自有出現

但各自各憂慮來年 重臨將倒閉的小店 但見等於不見

是 在吃著那口麵 但顧慮還要趕約會竟不察覺是苦 是甜

再累 也不能指望你心疼我

難道你一樣忙著赴宴

身處這刻 眼望某天

忙到不知幾點 你共我為何遇見

各有終點 去到終點 何曾活好今天

和每天講再見 每刻也為理想去睡眠

花早開遍 夢裡不見

日曆上的數字 記錄著我們疏遠

和每天 和每分鐘再見

美夢會為誰遇見

活到今天 也許今天 才是幸福起點

忙到天地無言 你跟我或有千語萬言

天聽不到 地看不見

失去不是突如其來 只是我們後知後覺

補充內容 (2018-7-11 16:37):
Next
http://141hongkong.com/forum.php ... =2032552&extra=
緣份
回覆 讚好 不讚 使用道具

絕對的緣分

真係好有興趣認識姐。

泰人都很喜歡打邊爐. 本人喜歡十下十下...

回復 ilovetoplay ##1 的帖子

真羡慕師兄有咁多知己

師兄最好寫明 "版權所有"

他日你既故事被拍成電影,咁你可以分番多少。

um … 搵到眾女女做番本人更好 ……

泰妹10個有9個半都鐘意食MK

FUtonight 發表於 2018-7-10 15:11

小弟就鍾意食 Mo Mo Paradise。  唔好誤會,唔係 Momo  同 paradise,   係呢間 mo-mo-paradise

不過 momo 同 paradise 我都會去  …..

ilovetoplay 發表於 2018-7-10 13:49

多谢师兄好有心报告!!!

緣來沒法擋

睇左師兄report當去左,話時話M.K都係我至愛

師兄真係好長情,搵咁多次都仲搵姐姐,俾個讚您👍🏻

師兄對囡囡好大方抵你咁有女人緑

FUtonight 發表於 2018-7-10 15:11

我識果D個個要食日本野,MK我真係一般LIKE

ilovetoplay 發表於 2018-7-10 13:49

都係辣到PK既送飯野,好多泰妹辣魚辣肉加飯就一餐,
ANNA又話介紹妹妹比你識既?
期待既姐姐終於出現

看師兄的報告就好似追緊的剧集甘👍👍

kinming 發表於 2018-7-10 20:51
我識果D個個要食日本野,MK我真係一般LIKE

你識果D唔食野都得添