[食家報告] Donut 體驗

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟上個月去韓國出差,因為只有2晚時間,所以在論壇看了很多報到,最後決定去donut,地點真的很容易搵,出地鐵行5-10分鐘左右就到。  

入到去,跟櫃檯的哥哥仔溝通,因為唔識韓文,所以寫字,決定250,000 2Q。  沖涼等左一陣,媽媽生問要什麼,我只說了beauty,slim她就走開,再等多10分鐘左右,媽媽生就帶我去做lift,上到3樓,大概有7個女女(相貌都系大概60-70分左右),系我迷惑之際其中2個女女走埋黎拖我走,去到走廊,把我浴袍除左,第一條女就馬上帶套幫我吹,另外一條就瀨我lin,吹左大概2分鐘,就後人比我插左又系2分鐘左右,換第二條女幫我帶套吹,又系2分鐘,後入插2分鐘。  (第一條假波,第二條真波,心念如果第一條女做第二part就無癮啦,好在系第二條女),插完2 分鐘第二條女就帶我入房沖涼,跟住上床吹同毒龍,跟住就開波,都係個D唔多詳細講,射完又系沖涼,跟住著衫,心念唔系2Q咩? 不過溝通唔到,算啦,就走人。  整體感覺特別,但系就好似趕收工甘。  會再比多次機會再去試一次。  整體滿意度65分。

小插曲:  離開做donut後發現我個wifi旦唔見左,返去搵,發現wifi有信號,但係就搵唔到,媽媽生都好努力幫我搵,最後也沒有辦法,留底酒店電話比媽媽生,如果搵到就打電話比我,原本已經放棄的心態,點知第二日,酒店同我講有人打電話比我叫我去取返,當時真係覺得媽媽生真係好人,值得加分。
我上次去就係爭左毒龍。 重
回覆 讚好 不讚 使用道具

谢谢师兄的报告。我月底会到首尔一游。请问你是什么时间到donuts的。

謝謝師兄分享

Thanks For Sharing

多謝非雞腸非殘體分享

回復 ycyjackie ##1 的帖子

有機會要試下。多謝師兄分享。

謝謝師兄分享

多謝師兄分享

典型食快餐。

thx for the report, lucky foe the wifi egg

need to try it next time

我是 DONUTS 的 车经理 我已经 离开了donuts

换到 blue moon time(B.M.T)

环境 更好 美女 更多 按摩所

我们 晚上有 会 中国话的 职位

认识 小弟 相认 小弟的话 随时 来 韩国 BMT 找小弟~!

你話兩Q,會唔會誤會係兩條女呀!

回復 jumbolee ##13 的帖子

請問,BMT有什麼好推薦的方案嗎?
可以介紹一下BMT的特色和特別的賣點嗎?
近來看到師兄們陸續提出在Donuts 中伏,能透露原因嗎?…………因為它還是我下次去的首選……

回復 pqow1234 ##3 的帖子

晚上9點

thanks for the report

謝謝師兄分享  感謝師兄心得

謝謝師兄分享  感謝師兄心得