[曼谷] Momo 新女Sara 及7 heaven 隱藏女 honey

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

咁啱係曼谷,又見到論壇有人討論momo有新女,即時打電話去book Sara ,準時到達,媽媽桑唔係度,少左個人吹水😂
櫃面叫阿女出黎,藍色裙仔,矮過我成個頭(小弟175),無相咁白就預左嫁啦,真人都幾靚,大大隻奶奶(原來係假,仲要硬😭)
身形算fit,無肚腩仔,靚腳,拖住我上房,阿女太新行錯房,又落返一層,入房吹水,英文好好,原來之前係members  club度做,好傾得下,又好笑容,
放好曬水,解甲,痴對波上手,屌!假唔緊要,唔好硬啦😭咁樣好難做嫁,
到落浴缸侍浴至上床做前奏,係感覺到好新手,
但做起上黎有大車,真水,加叫得好斯文,都算girlfriend feel,出完,坐係度吹水,英文好好,好talk得,夠鐘落樓,先見到媽媽桑坐係度,吹多兩咀,阿女送出門口,錫多啖走人😘
上去搭bts走啦,好鬼多人,咁跟我後面有兩條泰妹,都幾靚下,咁入到車廂咁迫嘅情況下,佢兩個個屎忽又唔小心磨到我,(好鬼地鐵痴漢😂)硬硬地,搭左一個站即時落車,行過7heaven攪攪佢先,
行到櫃面揀女,有兩條女上網未見到相嫁喎,就試下其中一個,叫honey,都係預左俾相黑嫁啦,但樣幾靚,身材都算fit,B奶,大lin頭,但樣都靚幾青春, 有cool牙
上房做野,都算細心,錫lin袋底都齊,但吹功一般,出埋…好撚累,返酒店瞓陣
轉頭去食海南雞飯,再去Soi cowboy飲陣酒
打住咁多先…放心…有相😉即場相就唔放啦…好撚多鬼😒
唔該啲仆街(係你呀,唔順超過黎伏我,我今晚係cowboy nana單兵)
咪撚再俾啲女睇返啲相,唔係好快無人放相,啲報告就無咁精彩

Sara

Sara

Sara

Sara

正呀,可惜假波。。。

早幾日見到呢條女張相,我一直心思思想下星期偷雞鼠過去會一會佢,因為佢其中一張相好似一個我鍾意嘅av女優,而家知道佢係假波,當堂打消念頭。。。

回覆 讚好 不讚 使用道具

Kimchen 發表於 2018-7-10 19:54
咁啱係曼谷,又見到論壇有人討論momo有新女,即時打電話去book Sara ,準時到達,媽媽桑唔係度,少左個人吹 ...

SARA上次係MOMO見到,果時都覺得佢唔錯,係黑左小小(但我最愛黑妹)
本來諗住試,但假硬有小小唔想食

回復 Kimchen ##1 的帖子

原來是假波
這我pass

様都好一般嗻!

回復 kinming ##3 的帖子

D女比你食哂啦

多謝報告, 第二個相頭唔錯

第一條女幾文青喎

no.virus.found 發表於 2018-7-10 21:38
多謝報告, 第二個相頭唔錯

同一條女黎嫁😂😂😂

有相報告good

受到警告
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

argrich 發表於 2018-7-10 22:33
原來是假波
這我pass

唔好抄人D留言呀!可能會比版主兄ban㗎!

dellwtko 發表於 2018-7-10 21:12
様都好一般嗻!

啤酒兄食太多好野啦,一般你都睇唔上眼😂

好同意師兄所講"假波唔緊要, 唔好硬嘛"

條女好得

女女相頭唔錯...~中超要考慮~

有冇ching搵箍牙妹環保BJ過,會不會hurt到碌棍啊?

假唔緊要,唔好硬就得

大大隻奶奶, 原來係假,仲要硬

回復 Kimchen ##1 的帖子

曼谷想搵真大波,真難。