[曼谷] Momo 新女Sara 及7 heaven 隱藏女 honey

辛苦師兄去試踩雷.........阿門
回覆 讚好 不讚 使用道具

CPKELVIN 發表於 2018-7-10 20:51
正呀,可惜假波。。。

早幾日見到呢條女張相,我一直心思思想下星期偷雞鼠過去會一會佢,因為佢其中一張相好似一個我鍾意嘅av女優,而家知道佢係假波,當堂打消念頭。。。

師兄如果你吾话佢系硬波……下个爆红肯定系佢。但其实可吾可以换过个軟波呢?……真系太浪費!

bangkok 發表於 2018-7-11 19:24
呢句笑左,好彩果個唔係我

版主見笑啦,我激動左,有失斯文😔

eddie1982 發表於 2018-7-12 12:31
師兄如果你吾话佢系硬波……下个爆红肯定系佢。但其实可吾可以换过个軟波呢?……真系太浪費!

又未至於爆紅咁緊要掛……但聽聞佢尼幾日都幾full booking ,睇相睇唔到硬波嘅原故😂

Kimchen 發表於 2018-7-12 13:21
又未至於爆紅咁緊要掛……但聽聞佢尼幾日都幾full booking ,睇相睇唔到硬波嘅原故😂

都吾系架……e十 girl friend feel 难求嘛,如果佢吾系硬波,起马我下次一定book佢试试。
仲以为momo系比141包起嘅!原来仲有其他師兄。

eddie1982 發表於 2018-7-12 14:10
都吾系架……e十 girl friend feel 难求嘛,如果佢吾系硬波,起马我下次一定book佢试试。
仲以为momo系比141包起嘅!原来仲有其他師兄。

可能你少去momo, 果度港客固然多,但係主力都係日本仔。。。我仲見過韓仔同埋印度朋友揀女添,點會俾4台包起呢?

eddie1982 發表於 2018-7-12 12:31

應該介紹佢揾彩虹妹妹個醫生攪攪佢

不過就算真係硬波,只要皮膚滑我都會照食,但係就唔會專登飛過去喇,睇下佢九月仲係唔係度,隨緣啦。

謝謝師兄既報告
幾靚女

CPKELVIN 發表於 2018-7-12 14:35
可能你少去momo, 果度港客固然多,但係主力都係日本仔。。。我仲見過韓仔同埋印度朋友揀女添,點會俾4台包起呢?

始終果邊工作同定居嘅架仔比港人多,但好多女都唔鍾意做印度三哥生意😂鬼佬就多數係22巷果邊搵食,亞洲客嘅話我地佔個比例好高😂

CPKELVIN 發表於 2018-7-12 14:37
應該介紹佢揾彩虹妹妹個醫生攪攪佢

不過就算真係硬波,只要皮膚滑我都會照食,但係就唔會專登飛過去喇,睇下佢九月仲係唔係度,隨緣啦。

彩虹个胸都麻麻,整得太大,好吾自然,觉得細2个码可能会自然D……so far……未接觸过一D假胸系滿意嘅,吾糸太硬,就整得太大。

eddie1982 發表於 2018-7-12 16:01
彩虹个胸都麻麻,整得太大,好吾自然,觉得細2个码可能会自然D……so far……未接觸过一D假胸系滿意嘅,吾糸太硬,就整得太大。

唉,佢同我講話佢未整之前有B cup, 都唔知佢整黎做乜。。。
不過佢個醫生真係好好手勢,胸型靚,疤痕又收得唔顯眼

唔知點解好爛相信d相

CPKELVIN 發表於 2018-7-10 20:51
正呀,可惜假波。。。

早幾日見到呢條女張相,我一直心思思想下星期偷雞鼠過去會一會佢,因為佢其中一張相好似一個我鍾意嘅av女優,而家知道佢係假波,當堂打消念頭。。。

藍澤潤正呀喂

要搵真大波要睇佢波型

看起來挺不錯的  

泰國波太大假的居多XD

不是我的菜~不過還是感謝師兄分享

様一般