[賽後報告] Dup得好,試得過,Dup得認真既小萍果推拿

名稱: 小蘋果專業推拿
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/A23604-觀塘-樓上骨-小蘋果專業推拿.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今次既小萍果吸引我去試既係因為係無做全套,地點對我算方便,於是去試下!
一心想dup骨所以舒服同夾自己比較重要,所以book時無諗過樣靚吾靚,幸好見到小萍果既樣吾差,順眼斯文好笑容又客氣,感覺親切舒服!
幫我除好掛好衫衭就去沖涼,地方都打理得好乾淨整潔,擺設得唔錯間房打理得幾靚幾舒服。
沖完上骨床,基本的開背方式和程序,力度不錯,幾下手勢之後我放心左,無亂來唔係假骨,按穴位的工夫都準,到我背部腰位見好緊自動自覺加力,又問我夠吾夠力,夠細心!
之後因背好硬好緊話同我做埋跪背,跪背工夫都吾錯有技巧技術,跪匀全身,重點放係腰,我比佢跪到鬆晒响埋骨!跪完背之後再主動幫我推埋油,!
抹乾油後就RPP,好舒服攪到我扯曬旗,貪心係人既本性,見小萍果咁好身材無理由唔玩埋BM,小萍果亦大方來個全身大解放,再用豐滿的雙乳係我背後服務,手就向我patpat同袋底進攻,轉正面佢繼續用雙乳"印"我面同心口,手就進攻我小弟弟,當前給忍不住張口就啜,好在小萍果大方比我啜到夠,啜飽了當然要享受下佢既夾腸工夫,落油慢幔用心夾,唔會求其夾幾下就話轉用手打,用波波有節奏咁夾,最後成功係她對波波上引爆!
小萍果態度好技術又不錯,比我感覺舒服,以後可以多一個dup骨既選擇!
回復 greatfoot ##1 的帖子

thanks for sharing
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
順眼斯文
多謝師兄分享

Thanks for sharing.  Will try soon.
多謝師兄分享
多謝師兄分享

十分支持
身材幾好 可以一試
多謝師兄分享

多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 05:01