[指壓囡囡] 美妙~小敏

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

難得今日休息,就想搵下自己一直以來美妙的其中一個目標人物小敏同一直以來傳聞中的CAT姐,咁就立即搵CAT姐BOOK定囡囡一BOOK就掂woo有D運仔就立即起行。。一入到美妙就發現目標人物CAT姐(好同意之前某D師兄所講一見第一眼就知道邊個是CAT姐)好明顯氣質唔同。。美女一名。。當時比佢一問我約左邊個我當堂一下緊張差D都唔記得左自己約左小敏,好在仲有D記性約左邊個如果唔係真的OMG了,但可惜我早左15分鐘到而且更令我意想不到是早餐時段美妙多人成咁。。全場爆房。。我仲要同幾位CHING排排隊等女等房,唔知是否大家都有意無意想上去探下CAT姐所以先咁多人,等左15分鐘終於有房入,cat姐就立即安排我同另一位有約囡的ching入房真抵贊,入到房唔夠5分鐘小敏就到。。素顏,走肥,仲要背一個好colourful 的大袋。。目測27,8up都ok 抱抱就入沖涼房洗洗,吹吹。。其間小敏真係會吹吹下down機。。笑死我。。之後吹左陣就同佢講上床再吹過,咁就擦乾身上床,小敏問我做唔做背(唔做)做前面,小敏好用心立即再接再來幫我吹吹,之後吹吹下仲成隻鮮鮑擺我面前,我就出動二羊指幫小敏打碟打到小做出哂水仲一邊吹一邊發出啊啊叫,見咁情況我就叫小敏上套入洞。。唔入由自可,一入不得了好好好窄啊!女上差D比佢坐爆換位狗仔,點知一入好窄OMG..點解可以咁窄,到我一推騎小敏就想向前避見咁情況我當然問下佢咩事,佢就話叫我慢少少。。咁好啦囡囡出到聲照做慢慢推,推到咁上下,小敏就開始,哇,哇,哇,哇的叫起來。。我就好奇怪咁問,你哇D咩?。。小敏就話哇~好舒服見佢咁我立即加把勁抽抽百多下派彩。。抽出後一睇自己支炮同D毛都濕哂,我就問小敏你咁好水開水喉咁。。就咁剛好電話響我亦完成這次小敏~哇哇哇之旅,之後出去放抵家用同cat姐bye bye走人
很吸引
回覆 讚好 不讚 使用道具

幾吸引喎

回復 genki88 ##1 的帖子

真係噉堅?

好似幾正喎!

Ching,可以分享下Cat 姐聯絡方式, Thx  

多谢分享