[新兵問路] [曼谷] 一千樓下玩浴缸酒店

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟是窮書生,想問曼谷近nana asok phrom phong thong lor 附近有冇咩靚酒店,個浴缸可以夠位坐2個人,一千蚊樓下有冇可能。
知道sofitel有,但普通房都千幾,仲要個浴缸好似都唔係好大,如果要大果種房型真係太貴。
JW thong lor果間浴缸d評價又細。

女女主動話想玩浴缸,點能侍薄
住開果間都有浴缸,價錢又ok,但唔大,夾硬都坐到2個人既,但睇下有冇更好選擇,同埋女女同酒店職員有過節,我都係轉下好

或者有冇好靚既時鍾酒店,係台灣玩過汽車旅館,200hkd 3hrs 靚到傻,按摩池4個人都坐到,又有電動歡樂椅,唔知泰國有冇
S31 sukhumvit hotel between Asok and Phrom Phong BTS
回覆 讚好 不讚 使用道具

Maduzi hotel

睇圖又真係幾靚wo, thank you

首先講明,我有十幾年冇住呢間,初初嚟泰國我唔係次次住得咁豪,有住過呢間4星嘅Majestic Grande,當年未有Iphone所以相都冇,呢張係tripadvisor嘅!

另外Four Points有浴缸房可能要一千多D,浴缸有D細但高身,上次我試過兩個人OK!

另外你搵果D有主題,超正嘅時鐘房如下圖:

曼谷有㗎!之前我唔記得答過邊個師兄提問,搵唔番條link! 果D唔喺Nana/Cowboy,喺週邊地區,好似我哋香港九龍塘咁,版主兄可能知詳情!

dellwtko 發表於 2018-7-12 09:46
另外你搵果D有主題,超正嘅時鐘房如下圖:

呢間正wo, 太遠驚蛇美女唔肯去

嘩 update下我自己先

comeonjames 發表於 2018-7-12 09:49

我等陣得閒試吓搵吓條link,睇吓喺邊,如果坐的士十零分鐘,都未必唔肯嘅!

dellwtko 發表於 2018-7-12 09:35
首先講明,我有十幾年冇住呢間,初初嚟泰國我唔係次次住得咁豪,有住過呢間4星嘅Majestic Grande,當年未有 ...

都有諗過 但驚太迫發唔到力

師兄可以睇下bless residence,係Sukhumvit Soi 33,有房有廳,但住過有啲啲舊,勝在出入方便,有浴缸,價錢又唔貴,行去bts phrom phong都係幾分鐘😉

Try love hotel. They charge hourly rates.

comeonjames 發表於 2018-7-12 09:49

我搵番條link,果間叫哈哈哈Banana State,我幾鐘意呢個台,打完先攪嘢都幾好,不過好遠:

另外有一間冇咁遠,離蛇美約廿分鐘車程叫 Lady Fashion:

dellwtko 發表於 2018-7-12 10:56
我搵番條link,果間叫哈哈哈Banana State,我幾鐘意呢個台,打完先攪嘢都幾好,不過好遠:

嘩 正野 啤酒兄果然識玩 thank you

時鐘酒店都好多選擇嘅
http://shorttimefun.com/listing/

間間都好正

dellwtko 發表於 2018-7-12 09:56

講酒店啤酒兄真係強項,係本區酒店顧問

好多酒店都有,去hotels.com揾下拉

呢間唔錯喎,但唔知可否食煙呢,官網冇寫