樓主: comeonjames

[新兵問路] [曼谷] 一千樓下玩浴缸酒店

回覆 讚好 不讚 使用道具

睇下o岩唔o岩 Sivatel bangkok 不過價錢好似1千多D

回復 comeonjames ##1 的帖子

The Landmark可以嗎? 一千蚊晚咁上下,我有機會都想試吓

利申,未住過,想下次試,因平過Sofitel

回復 dellwtko ##14 的帖子

嘩,最尾張相正喎,但會否太遠D女吾肯去呢

回復 comeonjames ##1 的帖子

台灣D汽車旅館堅正,又有主匙,但可惜小弟無對手無機會試

arachnidan 發表於 2018-7-12 18:26
呢間唔錯喎,但唔知可否食煙呢,官網冇寫

全禁煙房 不過問staff可以去後樓梯食

Mr.TT 發表於 2018-7-12 20:58

嘩,最尾張相正喎,但會否太遠D女吾肯去呢

有擂台果間唔駛諗,太遠,一定冇女跟去,除非自己飯盒!

另外果間只離Nana/Cowboy廿分鐘車程,我估加D錢應該可以掛!

大開眼界,謝謝分享禾

S31上次住已覺得舊舊地

回復 dellwtko ##27 的帖子

我試過住Pullman kingpower D女都話太遠吾跟

Mr.TT 發表於 2018-7-13 06:04
回復 dellwtko ##27 的帖子

我試過住Pullman kingpower D女都話太遠吾跟

咁係呀!我試過住四面佛行過D嘅Renaissance,媽咪話本來咁遠要加錢但熟客唔加拉!上個星期有位師兄住Thonglor間GCP,由Nana坐的士去,晚上唔塞車都起碼要十分鐘,比媽咪加咗五百銖,我以咁推論,廿分鐘車程,加一千應該冇問題掛!

幾年前住過 Park Plaza Sukhumvit Hotel 都有

回復 dellwtko ##31 的帖子

咁都係蛇美好... 我住conrad 直頭同個妹妹手拖手散步番去....

singlechrist 發表於 2018-7-13 20:59

咁都係蛇美好... 我住conrad 直頭同個妹妹手拖手散步番去....

google map成1.5公里
不過agogo女st通常最做多轉都唔想晒時間

singlechrist 發表於 2018-7-13 20:59

蛇美全部個體戶,你咁啱好彩有一條女肯同你行嗻,Sofitel未開之前,我住開JW Marriott,只係去Conrad一半路咁上下,從未試過有女肯由蛇美同我行番去,不過如果你超級靚仔另計!

comeonjames 發表於 2018-7-13 21:45
google map成1.5公里
不過agogo女st通常最做多轉都唔想晒時間

我果晚同佢講LT, 我其實行到一半都有啲後悔, 因為真係好遠...

dellwtko 發表於 2018-7-13 22:01
蛇美全部個體戶,你咁啱好彩有一條女肯同你行嗻,Sofitel未開之前,我住開JW Marriott,只係去Conrad一半 ...

ST 就唔肯, 我最記得第一次係nana 叫個gogo 女, 去westin 都要坐的士重要成200銖!
果陣第一次唔識又豪啲, 依家人窮志短, 分分鐘渣部電單車去搵蛇美搵女慳番啲的士費

我住過DREAM 2 都有浴缸. 不過兩個一齊好迫

comeonjames 發表於 2018-7-12 08:01
小弟是窮書生,想問曼谷近nana asok phrom phong thong lor 附近有冇咩靚酒店,個浴缸可以夠位坐2個人,一 ...

Arte hotel
係Asok 又新又大 大到叫3條囡上黎都得啊
有jacuzzi 房around 1000-1100
用埋d唔知乜卡物卡9折code應該fit 1000內 7BDD3F3A-AD56-4D94-9480-0B800CB1FDE3.jpeg 9205D01A-2A87-4448-8AF9-33D34DECE47A.png

另外S15 sukhumvit hotel
都有jacuzzi

登錄/註冊後可看大圖