呢件越南妹阿May好玩爛砌夠狂野,翻啅指數100% !

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

' ]/ h0 B6 s: ]* N0 L
      小弟一生人最鍾意搵大波靚女, 上四台時發現到銅鑼灣鳳鳴大廈有件個大波越南妹阿May,唔止對波夠份量而且個樣仲好得添,我緊係立即預約,去到撳鐘開門一見到阿May,個樣ok,雪白大波,令人有種窒息既感覺,睇到我心跳加速, 加埋條幼腰,極具誘惑,互相脫衣後去沖涼,水中大波全身推,好軟棉棉既感覺,搞到我心花怒放,夾腸磨棍,絕無偷懶,勁有衝動將佢就地正法,立即抹身瞓上骨床揼骨, 一開背已知阿May有料到唔止得個樣, 好力水, 跟住的拗背直頭係爽到呢..., 響骨啪啪聲, 拗到我全身D骨通晒,真係鬆左好多,好在阿May都駕輕就熟, 後來推油, 雙手喺背度一直推到落尾龍骨, 直達籮柚, 反轉身阿May姣到佢爬上黎自動波錫Lin Lin,錫曬我全身敏感部位,撩到我欲火焚身,毒龍鑽,鑽得好深入攪到我打晒冷震,果條野都已經硬如鐵,佢望住我抛一個媚眼,環保吹,吹功好得,含住碌野直笛橫簫吹到雪雪聲,好舒服,奶毛蛋啜鳩頭,吹到細佬鬼咁硬,真係令我爽到震,頂唔順叫佢上黎坐蓮,妹妹仔吸食細佬,瘋狂坐插騎到啪啪聲,加速頂上去屌到波濤洶湧,西水湧緊出黎,享受之餘仲可大飽眼福,轉後推,佢個屁股唔大,但好圓潤好翹,屌到啪啪聲,我每一吓都大力入到盡,揸住對波狂推猛進,佢隨即瘋狂扭動細腰頂返我,越扭越high不停抽插,愈插愈多水,淫叫聲亦都非常大,推咗陣改返傳統男上,大家攬到實,佢對腳盡量打開,想我吓吓入盡,我配合佢要求,激爽到狂插一輪就爆野爽到派彩,但佢好似唔想我出返嚟,細妹夾住隻雀仔,鍚下我條頸,等隻雀軟咗才放我出嚟。呢件越南妹阿May值得推介俾各位C兄食用,值得翻食!
( i. n9 M" N- B2 A+ T 未命名.png
樣靚身材好,一定要支援。
回覆 讚好 不讚 使用道具

咁索點可以唔去試?

樣靚身材好 前突後凸

身材吸引, 性感誘人

回復 苍白的蓝天 ##1 的帖子
2 t/ v" c" Y/ \8 I5 F3 _: _5 r( e0 `2 C* a3 k
大波靚女吹騎超凡。

人正波正,必食之選!

樣靚身材正,巧吸引!

身材一流好貨色

the photo is so good wow.. wish the same as photo la

咁正!一定要去試下先得

身材正,一試無妨

身材出眾,真想一試!

好靚女!

回復 苍白的蓝天 ##1 的帖子1 G6 t0 {& X' [: b* ^/ }# o/ Y

* i' }9 V* X; u( A! b報告很精彩

# {- }. Q. _+ D9 K4 t  l7 i5 d8 g: D( o7 H
甘好功夫...一定要試

回復 苍白的蓝天 ##1 的帖子2 l. P) v2 F, |( F! S" j* G. ]! f
2 m( @7 H( I$ e* e: A
流鼻血呢

靚女又大波、必食

. O# C. V1 ~9 ]: h/ e$ o. j* R  n9 j
咁正,返啅得過

呢件真係戰鬥格!淫間兇器是也!