[賽後報告] 乐乐瘋狂奶錫,奶袋啜蛋落深喉,啜得我鬼咁興奮,到細佬度落力吹奏,環保份子,吹功好犀利,落力吹到雪雪聲,直瀨橫啜,一深一淺,深淺快慢

名稱: 乐乐莞式服务
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A75421-深水埗-一樓一-乐乐莞式服务.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上得山多終遇靚女,洗樓洗到周身臭汗,唔搵件淫娃出吓火都對自己細佬唔住。眼前一亮,長髮而多麼有氣質嘅乐乐,性感figure,人靚聲甜,十足星味,身材性感,有波有籮,興奮到剝到光豬一齊沖涼,搽暈沐浴露之後,幫我清洗搽出泡就用body來幫我洗淨全身,水中激情沖洗,享受埋水中簫轉移場地。上到床,先幫同我全身按吓,由輕到重唔係亂按,跟住就用對大波同我波推全身,身心都比佢推到鬆哂,真係好撚正,服務細心全身上下瘋狂奶錫,奶袋啜蛋落深喉,啜得我鬼咁興奮,到細佬度落力吹奏,環保份子,吹功好犀利,落力吹到雪雪聲,直瀨橫啜,一深一淺,深淺快慢,換六九式吹奏,吹到唔叫唔停,搞到我慶恰恰,好撚舒服,一開始乐乐騎功了得,配合呼吸聲有節奏地騎我,佢條腰扭力又夠,un到我興奮過玩過山車,差唔多男上,掌上壓式屌囡,成支棍由頭插入晒,摩擦到條囡西皮反晒,叫晒老公,咁自然要大大力回報番乐乐啦,即時屌到佢反晒眼,流晒西水同眼淚,最後梗係狗仔式狂推,搓住對大波波,好有AV片feel,插到啪啪啪,囡囡叫床叫到聲都沙埋,真係淫蕩,一股濃烈而熱盪嘅精液,就激射而出,抽出黎仲見成半袋精液,射左好撚多子孫,真好爽好過癮。囡囡咁多水多汁,又好服務,又咁淫蕩,下次一定再番食。
多謝CHING分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享