[曼谷] 2018年7月奇蹟Day 4之夢路

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

Cause all of me

Loves all of you

Love your curves and all your edges

All your perfect imperfections

Give your all to me

I’ll give my all to you

You’re my end and my beginning

Even when I lose I’m winning

'Cause I give you all, all of me

And you give me all, all of you

上回講到 蜃樓

Day 4

食飽午飯,返上房努力工作。

“拉“響

Gift: P X, Gift 係Soi 11呀。Kid Ting P Lek
來見P Lek可以嘛?

P X: Gift, P X Mai Kid Ting Gift na krap. Hahahahaha

PX: P X 約左朋友,今日不見了。

Gift: P X Take Care na ka

P X: Gift su su na krap

Gift: Ka

Miko: P X kin cow na young ka.

P X:Miko kid ting law krap?

Miko: Kid Ting P X ka

P X: Kid ting P X or Money na krap?

Miko: Kid ting P X ka

P X: No money high Miko die mai krap?
無錢比可以嗎?

Miko: Die ka, By Kin cow 昅 Watch Movie 取取ka
只係食飯及睇電影

P X: Today need to meet friend na krap

Miko: Ka

V7響

Anna:P X昨天最後有無同Cute and Sexy視像通話?

P X:有,但把聲好沉。女子叫P X今晚10點去Hollys Coffee見面。

Anna: 要Anna陪嘛?P X請Anna食雪糕。

P X:Anna晤會同女子打架丫嘛?

Anna:P X話Anna係細妹,哥哥買雪糕比細妹食。

Anna:一係Anna介紹姊妹比P X,今晚第一次落Hollys Coffee.

Anna:但Anna姊妹未必“咬根“,Anna問下姊妹。

P X:Hollys Coffee最高級的雪糕幾錢?成不成事都買比Anna食。

Anna:290THB 4人份量

咁咪即係食住冰破冰?

P X: Anna see you tonight na krap

Anna: Ka

“拉“響

姐姐:P X今晚姐姐晤揸車,On Nut BTS集合。

P X: OK na Krap

姐姐:姐姐要忙啦ka

P X:姐姐su su na krap

姐姐:ka

又再努力工作。

又忘到不知幾點………………

差不多時間,沖涼洗頭換衫。

慢慢行去BTS

On Nut站,順便去K79換錢。

今日4.21

因為未比零用錢比姐姐。

搞掂上返BTS站等姐姐。

姐姐到左,拖手慢慢行。

7分鐘路程。姐姐已經話晤想行。

到左,入坐點329THB包軟飲品餐。

加多50THB多個打邊爐鍋。

係咁食同吹水,今晚姐姐剝蝦殼比P X.

咪住先,點解反轉晒架?

食飽,在下問姐姐跟住有乜打算。

姐姐話想行街睇雜貨同街邊擋。

姐姐:P X一般男人都晤陪女子行架啦?

P X:姐姐,P X非一般的,行啦。

行25THB店,行街邊擋,行生果擋。

幫姐姐揀Lip Gloss,試色。

幫姐姐揀眼線筆,

幫姐姐揀衫,合Asia口味及風格。

幫姐姐襯件小外套,合Asia口味及風格。

睇染髮用品,買通屎搭碌棍。

買洗手盤隔雜物同頭髮個金屬隔。

買完一大堆,500THB有找。

夠姐姐準備坐電單車回家。

等電單車中途,

姐姐話P X係真晤係真架?

女人東西都有研究?

下一次一定要捉埋P X行街。

好呀,姐姐行得先好。

姐姐今晚要去找錢,P X早D休息。

送左姐姐坐電單車,在下都坐BTS返酒店。

行經Hollys Coffee

V7 Anna無反應,可能忙碌中。

返酒店沖涼洗頭。

V7響

沖完涼睇下電話,Anna話剛剛到。

幫P X望左,相中的係LB

清楚明白,講過算數。

去Hollys Coffe請食雪糕。

Anna家姐同姊妹都係度。

290THB大大盤,4人份量。
1男3女不斷V7附近的人。

男的找女子,女的找男子。

轉頭Anna話有客,Soi19。

叫在下陪Anna行去酒店。

無所謂啦,起行前加左個應該係大學生。

Anna話呢一個應該係女子。

一陣先研究,送左Anna去Soi19先。

到左Hug Good Bye,同Anna講Su Su.

行返酒店,睇下剛剛加的女子。

乜話GPA4.0咁強?

碌下碌下,上一年又係GPA4.0?

即時諗起泰國電影,天才槍手。

離晒題。

女子Fern=Little Tree

2500THB

175CM

Model身材,好結實。

樣好靚,個人認為。

一見面比個身高同曲線嚇到呆左晤記得問幾多歲。

一手剛可掌握的迷人乳房。

手感係碰過第二好的。

會同在下吹水先,咁當然又講泰文啦。

但Fern英文都非常流利,大學主修Business

晤趕時間,分開沖涼。

重車,有互動。

食雪條,女上捉住在下隻手拿捏乳房。

點知,可能外表太震撼地正。

一轉男上就完左,女子係話差D到。

點解咁快,P X聽日再來過!

做多D運動養好身子再大戰。

真係浪費晒咁高質素的女子,

一定要再戰。

帶住含恨的心情入睡。

Day 4完

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

好像還在做夢 重回從前情人路中 仍然奉上

(要跟你手 需要忍得到)

一直盲目服從 我信過你真的太蠢 全力進貢

(撲幾次空 至忍得到)

甚麼亦做盡 路燈被利用

為何連逃離了你魔掌 做夢都只得一種

時常做夢亦夢到 (Yeah...) 沿途就是沒地圖 (No...)

如何熟練未走到(又走到)通向你家那段路

Yeah... 對你好得很恐怖 (No...)

為何現實苦惱(做不到)夢境裡卻走上舊路

肯定還在做夢 事實上現在無暇做那 太用情難自控

(再想你家 等你的操縱)

怎樣無地自容 靜夜門前這一個鐘 無謂再碰

(再一個鐘 再給短訊)

並不是做夢 但真是沒用

為何連逃離了你魔掌 做夢都只得一種

又夢到 (Yeah...) 沿途就是沒地圖 (No...)

如能日復夜摸到(又摸到)通向記憶那夢路

Yeah... 靠你施捨的擁抱 (No...)

明明現實是知道 是圈套 回憶裡卻跟你漫步

補充內容 (2018-7-14 00:25):
Next
http://141hongkong.com/forum.php ... =2033808&extra=
相都冇张,唔加分
回覆 讚好 不讚 使用道具

成日都覺得師兄應付到咁多女女真心厲害👍🏻

回復 ilovetoplay ##3 的帖子

游记类,都唔喺睇女
曼谷日日有新女

師兄年中食好多好野

我真心真意覺得師兄好用心出報告👍🏻

大學生好吸引呀, 不過俾我遇到個175咁高嘅我一定會懷疑佢嘅性別....

早知行入去搵你請我食雪糕啦

回復 ilovetoplay ##1 的帖子

落寞的夢境。

kinming 發表於 2018-7-13 01:42

你都應付唔少呀  咪扮  

睇咗當去過!師兄文章好得

又食好野!
BTW!可以pm小弟 女子Fern的we chat嗎?,小弟鍾情高妹. Thanks. Play兄

175嘅大學生我想認識呀~
同埋我發覺師兄D女運真係好好,有冇咩法寶可以教下小弟

可以到Bangkok 出差真係好

師兄可否pm 我大學生v7.謝

kinming 發表於 2018-7-13 01:42

師兄,咁又晤好用到應付。

了解到作息時間同節奏就找到時間線。

adriant 發表於 2018-7-13 02:13
師兄年中食好多好野

師兄,在下狗屎運姐。

Kimchen 發表於 2018-7-13 02:38
我真心真意覺得師兄好用心出報告👍🏻

師兄,多謝支持。

CPKELVIN 發表於 2018-7-13 02:53
大學生好吸引呀, 不過俾我遇到個175咁高嘅我一定會懷疑佢嘅性別....

師兄,個人認為。

凡事先入為主是不好的。