[賽後報告] 明星臉孔Foot Ella,難得的超級骨手,用對腳幫我打飛機,慾火攻心去馬報告

簽到
名稱: Foot Ella
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A23750-灣仔-樓上骨-FootElla.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

事先預約好Foot Ella,準時去到,開門見面囡囡明星臉孔真係靚過鍾楚紅,幼腰靚羅,長腿美足,皮膚白滑,曲線玲瓏浮凸,性格又姣又熱情,雪白大波好鬼誘惑,皮膚白白滑滑,真係見到都吞曬口水,
大家先黎個熱情擁抱,大波呼之欲出忍無可忍搓揉一番,真係好彈手;
囡囡全程好殷勤招呼,善解人意體貼入微,好有女朋友feel,主動幫我寬衣解帶,叫我先沖涼,
沖完爬上骨床先按摩,佢俾足心機幫我日式按摩推油;一開始先來個開背,手勢一流正宗,由頸一路按穴位好準下;按得好好;一邊按一邊吹水~絕唔馬虎~服務做到足~慢慢幫我按摩埋全身要緊位;力大而穴準;真係好舒服;
按鬆再推,推油力度依然夠,日子有功,呢樣野呃唔到人,絕對係一流技師水準;從頭到腳照顧十足;推按完爽到我疲勞全消細佬都扯旗;
放鬆咗我就忍晤住我砌翻佢瘋狂勁玩,揸下啜下對波波,囡囡奮力還擊,對細佬更加體貼,搓揉到愛不釋手,最後,用對腳幫我打飛機,一輪強烈快速攻擊下,爽到硬曬汰,係佢極淫嗲嘅叫聲中,億萬子孫興奮到衝閘而出!