[囡囡推介] 高挑杭州妹熊黛林 星級樣貌索爆身材,大細車牌,高級深...

簽到
名稱: 高挑杭州妹熊黛林
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A72527-深水埗-一樓一-高挑杭州妹熊黛林.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

開門第一眼見到高挑杭州妹熊黛林 ,俾我第一印象係樣靚貌美,有種清新嘅感覺,仲有少少妖艷feel。好熱情招呼我入房,先俾個擁抱再大車特車一輪,好快進入狀態,之後佢主動幫我除完衫,我都主動幫佢除衫,之後雙手猛咁用力揉佢對大波波,皮膚白滑幾彈手。到浴室繼續大車,俐疊俐大車加模仿加騰鷹嘅金手中指,引到佢出左真水,後來就波推前後,大波夠軟熟,勁舒服。冰火水蕭,時冷時熱,仲有深喉吹,吹到索索響,好燃爽!爭點俾佢吹爆左!上床埋位等佢服侍,攬攬錫錫上下搜索抽下水,大手摸佢細妹,巢到佢典床典席,佢叫聲真係曲聲優楊,美妙絕倫,引死人咁!佢開始做佢既優質服務,Body互磨,瀨Lin頭,最後條俐係我後花園周圍遊走,條俐好靈活咁係我洞口鑽一鑽,條俐刁鑽露活,好橪爽!啱我轉身正面再攻擊我龜頭,感覺好痕, 跟住深含細佬,時而深喉,時而淺嘗,興奮到我差點射精,細佬直頭俾佢吹到通身都係口水!六九玩一陣,吹功上乘,橫簫直笛,好難頂!玩到細佬頂唔順,馬上叫停啱佢上套!先女上騎功都OK架,入去鮑魚好窄,細靚鮑多汁多水,女上係咁磨,磨到攰曬,先到我男上下下鋤到最深,下下都啪啪聲,搞到佢D西水長流, 好Happy,好深情咁抱住我。好溫馨。9仔式好配合我嘅動作,叫床聲好銷魂,爽到揸靚囖出嘢,之後服侍沖涼俾家用走人!
回復 2qhappy ##1 的帖子

性感美女, 無可抗拒

支持  支持
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
身材美好

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 22:48