[新兵問路] 第一次去曼谷玩 (nana及蛇美)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

本人下月去曼谷玩!打算去nana 及蛇美見識一下!請問nana 有冇哪間是真女。?蛇美入面是否一定是真女。???!怕找錯!!謝謝

爬曬文未?!
我三年前第一次去泰國玩,由2011年嘅報告開始做功課…上網睇埋相關嘅台灣及日本網站,google mark低曬所有位置先出發…結果到今時今日都無需要發問……

請你相信咁多位師兄啲報告同google,親 😉😘
老馮答你咖咩
giggs926 發表於 2018-7-13 14:15
本人下月去曼谷玩!打算去nana 及蛇美見識一下!請問nana 有冇哪間是真女。?蛇美入面是否一定是真女。???!怕找錯!!謝謝

我好心D,答你第二條問題,可以睇呢度:

http://141hongkong.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1839236
1. 得幾間唔係真女
2. 大部份都係真女
回復 Kimchen ##2 的帖子

同意,同意,肯做功課又使乜問呢?別養成飯來張口!
giggs926 發表於 2018-7-13 14:15

怕找錯!?師兄你係怕找錯係真女呀?
nana 有間門口寫著real girl ,係門口問下囉先入嘛
Kimchen 發表於 2018-7-13 14:31
爬曬文未?!
我三年前第一次去泰國玩,由2011年嘅報告開始做功課…上網睇埋相關嘅台灣及日本網站,googl ...

態度正確,依加真係易左好多,當年依到仲係一個星期得一兩個POST 個時,連鬼佬網都要爬埋。
樓主的問題...本區已有無數的答案...
sexslacker 發表於 2018-7-13 18:50
態度正確,依加真係易左好多,當年依到仲係一個星期得一兩個POST 個時,連鬼佬網都要爬埋。

以前真係自己係呢到睇下, 再自己去撞下先知咁多野...
我都係呢到識左一個我依家既老死....
咁多位師兄都已經笞左你,仲係驚既就問女拎ID睇,因為就算變性人ID都係MR,真女一定會比你睇,如果打死都唔比你自己諗下啦
聽蛇美d女講,真女先可以企入面
問題咁普通,低畀師兄屌
哈哈哈,大家都係過來人。去之前多做功課,去各論壇爬文,Google 搵資料。從踏出第一步,到依家已經變成曼谷長客,一年三五次,咩都熟嗮喇。
singlechrist 發表於 2018-7-13 20:56
以前真係自己係呢到睇下, 再自己去撞下先知咁多野...
我都係呢到識左一個我依家既老死....

一定要撞我自己都踩過好多屎

吾交學費吾識分邊D 囡水人
見到過來人幾個字我心軟…俾個方向你做功課~
Google “xx” 雖然資料好舊,但對唔熟泰國嘅師兄黎講係夠用,不得不讚,佢網站匯總做得好靚好清晰~
Google “ G - diary “即係「大手町」門口本書仔嘅網站,主力介紹日式按摩同ktv,但其他地方都有涉獵,好多相睇~
如果你有Twitter 可以睇埋nana plaza 同 soi cowboy,每日update 某部份場所啲情況,當然唔係齊料,可供參考~

最後係尼度,係尼度,係尼度(好重要,要講三次😂)
唔駛多,由2017開始update返咁多位師兄嘅報告,你就可以叫滿師,出得閘😉
回復 giggs926 ##1 的帖子

可能師兄一試難忘呢
師兄可以GOOGLE 夜遊地圖
有個先進用心整理
Kimchen 發表於 2018-7-13 23:37
見到過來人幾個字我心軟…俾個方向你做功課~
Google “xx” 雖然資料好舊,但對唔熟泰國嘅師兄黎講係夠用 ...

該網址名稱已改為xx

論壇規則1,請勿發表任何社交賬號或綱誌等名稱
bangkok 發表於 2018-7-14 14:17
該網址名稱已改為xx

論壇規則1,請勿發表任何社交賬號或綱誌等名稱

一時手快忘記左…sorry🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 23:03