[囡囡推介] CcCc眼大好精靈,天生淫娃格,羞嗒嗒,一對大車頭燈40寸天然凸出黎漲卜卜,絲襪長腿誘惑,多水又多汁,羞嗒嗒,正

名稱: CoCo
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A73459-深水埗-一樓一-CoCo.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

風騷入骨CcCc,風情萬種,身材火辣,一對40寸天然白滑大導彈彈晒出來,有波有籮,言行勁淫,具有狂野又sexy嘅氣色,拖我入洗手間去侍浴,主動洗齊全身,來個波推夾腸,忍唔住伸手搓弄一番,揸落去好有質感,水中簫搞到腳趾震晒。上床後,落足心機幫我dup骨,睇得出佢好用心服務,手勢好掂,力水足之餘穴準又到,針對舒緩頸椎,腰,背,坐骨神經嘅勞損,推油亦做到足,推得相當唔錯,幫我全身按鬆後隨即展開大戰。調情超級無敵高手,伸出蛇舌撩動身軀,一路狂奶狂錫奶啜,玩環保毒龍鑽,鑽得入心入肺,猛攻不息,神級環保吹,吞吐波子一番,細佬扯曬旗仔不斷敬禮,手探勘佢嘅水廉洞,多水到不得了,玩六九真係一個多水姣西!即帶套坐上嚟快放一段,扭動腰部瘋狂猛騎,天然水愈流愈多,狗仔式好爽,美蘿有肉地,唔怕骨撞骨,換男上位,淫樣放蕩不羈,呻吟聲擾人心扉,令我興奮無比,長槍忍無可忍爆出,食事後煙傾計吹,最後細心沖身。
回復 鋒鋒囝95 ##1 的帖子

支持  支持
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
回復 bob98 ##8 的帖子

好似唔錯, 行開試試先 
鋒鋒囝95 發表於 2018-7-19 14:17
回復 bob98 ##8 的帖子

好似唔錯, 行開試試先