[囡囡推介] 红星翻版周訊長髮有氣質, 美人胚子天生惹火尤物,身材接近完美 ~ 鲜嫩程度 :上下都係 pink架,胸前對波大到爆衫,性愛功夫超級掂,真係抵食!

名稱: 红星翻版周訊休
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A37698-深水埗-一樓一-红星翻版周訊休.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

天生惹火尤物~红星翻版周訊,胸前對波大到爆衫,啱哂我呢D巨乳愛好者,佢攬住我一隻手摸我大脾,一路直落伸我牛仔褲入邊搓我條嘢,碌鳩即刻起身直硬,又請我食波餅,笑淫淫望住我,淫氣指數暴漲,識做任我抽水,皮膚白滑,又玩波,幾好手感,沖涼時邊沖邊body,用對波磨我背脊,頂到我就快窒息咁,碌鳩比佢玩到扯嗮,硬到不得了,差D走嗮火,我即刻叫唔好!
上床享受下佢嘅服務,摩打脷好正,含,吹,奶,啜,錫,吸,舔全部做齊,功夫亦到家,高級吹奏,舌功運用純熟,下下深喉,吹到雪雪聲,好鬼爽,轉六九式,食埋鮑,吹含奶啜舔勻鮑魚,鮑魚多水粉嫩,好味道。我主動叫停緩和下情緒,觀音坐蓮,激烈扭腰,騎功了得,窄西有水,對波仲彈下彈下,睇到我呆曬,真係正,反擊,男上掰開佢雙腿,揸住碌野直入,插到淫聲不斷,刺激細佬條神經線,推車時,我推佢pat pat加速,頂到好入,狂插唔知幾多下,忍唔住發射爆精,爽到震呀! 
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
回復 qkillerq ##7 的帖子

身材誘人,扑得過·
鋒鋒囝95 發表於 2018-7-19 14:18
咁好服務...一定支持

身材誘人,扑得過·
身材美好