[曼谷] 2018年7月奇蹟Day 5之 自我感覺還好

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

尋尋找找為何都找不到 為何有無盡孤苦的單數

合意的 永遠最難擁抱 未見到答案的傾慕

和伴侶無奈永遠差半步

誠誠懇懇祈求天主知道 期望會成就相戀的雙數

遇見的 往往以為找到 又化作撲朔的煙霧

誰又會榮幸到逃離荒島

那怕愛情這圈套 找一千次早晚會遇到 Oh No…No…

我信我能夠找到 我信我能夠找到 Oh No…No…

恆河沙數誰能廝守終老 還是有長伴一起的雙數

逝去的 錯愛變成鼓舞 就算鑽進了冤枉路

無負你 行錯路

上回講到 夢路

Day 5

自然醒,好精神。

拎起電話望下,

姐姐失聯,即係有工作。Good

Fern send左Good Morning就無左下文,返學卦?

Anna:P X女子點呀?

P X:請Anna食雪糕係正確的。

Anna: P X Happy Anna Happy

Gift: P X 邊度上網可以睇“天才槍手“?

P X:依家Send Link比Gift

Gift: 今日見面嘛?

P X:開工先,一陣再討論。

Gift:Gift sleep ka

P X:Fun dee na krap

不停做,差不多夠午飯時間。

可能會有師兄問

Annie同細妹點解仲未出場?

在下無理到,最晤喜歡無交帶的女子。

生得幾靚都係得個外表。

如果今天晚飯前都無“拉“到,

同其他女子食飯仲高興,

係呀,在下對交帶好執著。

姐姐都驚在下架,姐姐話P X真係乜都無所謂。

呢一樣P X從來不讓步!!

做人講左要算數,約左人要守時。

會遲到要正面講,大個啦。

仲細路仔玩泥沙?

肚餓去食T21

食飽幫朋友掃貨,好差重。

多對手就好啦,

“拉“Gift

P X:Gift 係邊呀?

Gift: P X Soi 11

P X.:Gift, 可以來T21幫手搬東西嘛?

Gift:可以,現在即刻來。

在下駛人晤駛本又發作啦,哈哈哈哈哈

返到酒店,剛剛開始落雨。

好在行得快。

辛苦晒,做完盤運工人。

又要變身床上伴侶。

過程都係果D,

比昨天更加放,話來左2次。

差不多時間,問Gift想食乜?

即回答MK,因為7月生日話送雪糕。
是但啦,女子喜歡食就食。

好奇怪,Best Beef食左2次。

MK都食左2次,今轉真係奇怪?

食飽,埋單。

準備送Gift去BTS,

忽然,死。

電話漏左係MK.

女子即時好緊張打在下電話,

神情比在下更緊張,

電話應該有人接,Gift一排機關槍咁一輪咀。

講完即時拉在下快步返MK.

去到MK,樓面經理話叫在下去Cashier認領。

Cashier又要在下比個號碼,佢打通證明部電話係在下的。

幾好Service, Gift係咁話在下好運。

其他地方,轉個頭就無左。

轉頭一齊落地下食煙,跟住送Gift去坐BTS.

落住毛毛細雨,又去按腳。

中途Fern“拉“在下,send張做Mask相來比在下睇。

在下話,今晚可否著衫接近年歲及個Make Up輕手D?

因為Full Mark Up真係好Model感覺,著條成熟連身裙。

搞到在下昨晚失禮晒,

Fern話,盡量啦P X.

咁在下就話,Fern搞掂就“拉“P X啦。

Fern:Ka

咪住先,女子咁出眾的外表身材同高度。

無理由晤係公眾地方試驗下回頭比率架?

邪惡念頭浮現,“拉“ Fern

P X:Fern kin cow na young krap
食飯未呀?

Fern: Young mai kin ka
未食

P X: Chok Hooters mai krap?
鐘意Hooters嘛?

Fern: Aira ga die ka
乜都可以

P X: P Lek law Fern U Hooters na krap
係Hooters等Fern

Fern: Ka

轉頭Send左張相來,又係Full Mark Up. Full Dress Up連身裙。

咁晤得喎?

沖涼洗頭執樣,換上蛇美專用戰鬥服。

行到Hooters門口,Soi15果一間。

門口剛剛同Fern碰頭,拖住上幾層樓梯。

門外所有雄性望晒過來,門外認識的Waitress都一樣望埋來。

Waitress問在下想坐高枱定Sofa.

在下就轉頭問Fern,女子回答Sofa

咁一入門口,在下好肯定係吧頭客人同吧頭Waitress都望晒來。

因為Fern 175cm同在下差不多平頭,Full Mark Up加貼身一件頭裙。

咁當然係直行入去近洗手間Sofa.

在下食左MK,只點杯啤酒。

女子叫沙律加乜乜Paradise
中途,相熟的Waitress埋來打招呼。

Fern就問:P X Fern面上有特別?佢地咁望Fern?

P X:Fern P X 近半年都係一個人來。今晚係第一次帶朋友來,仲要係女性。

P X:Fern 又Na Ruk 又 Sexy 又 Tall

Fern:Jing Law P X?無帶女子來?

Fern:唔怪得啦,Waiterss全部都係P X女性朋友?

P X:普通朋友

Fern:咁Fern呢?

P X:各取所需的朋友

Fern:講得非常好P X

咁女子食沙律,在下就停止講說話。

好斯文,好典雅。細細啖食。

中途在下出去食煙,已經被追問係咪P X女朋友?

在下話普通朋友。Waitress們異口同聲Jing Law?

返入去,又有一位Waitress同Fern吹水。

在下又吹埋一份,最後係Hooters留左2小時。

所有男子去洗手間都望,可能Fern真係生得高卦?

埋單,1546.58THB

值,超值。

有靚女陪食飯飲啤酒喎。想點?

拖住手慢慢行返酒店,

上房,開支水比Fern飲。

今晚記得問問題了,

24歲 Year 4。

又拖住手吹水,跟住各自沖涼。

今晚晤會好似昨晚咁失威。

因為見第二次,無左壓迫感。

都係大車,食雪條。女上,叫聲好好聽。

女上左都幾耐,轉女下。

都晤知運動左幾耐?

Fern已經爪在下後背,係咁叫P X P X Yes Yes

完事,在下問Fern點呀?

Fern話,昨晚一D都晤得。

今晚終於得啦。

又分開沖涼,吹下水。

送女子出門口,

準備瞓覺。

今晚一定好瞓!

Day 5完

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

自問是肉身輸出痛楚

負面幻象休想假冒我 抑鬱算什麼

不過是腦部強逼我

心那樣強大 全是 身體的錯

真了解 敘述極清楚

但是自認軟弱又無助 但願現在身軀不屬我

悲哀算什麼 請信任我為你驅魔

讓我哭為何有錯 只怕淚腺騙我

不接受缺陷才坎坷

自我都可自欺 天生鬥士難自棄

天給我這愁眉 不必生氣 為何豁達地迴避

從來活在一起 自信不必相信 身心都完美

還是做自己好

未學似你

學習辨認悲傷非痛楚

但是自問身心都屬我

不可割席麼

討厭像我是你心魔 問你怎能嫌棄我

不要被你看破 請我共我和談好麽

自我都可自欺 天生鬥士難自棄

天給我這愁眉 不必生氣 為何豁達地迴避

從來活在一起 自信不必相信 身心都完美

還是做自己好

何必羨慕或妒忌

天生軟弱難自棄 天給你這愁眉

怎麼鄙棄 情緒就是知己

從來活在一起 自我這種感覺 好得很神祕

快樂就是仍可 感覺傷悲 起碼沒逃避

能做哪個我都好 亦是愛你

補充內容 (2018-7-15 00:24):
Next
http://141hongkong.com/forum.php ... =2034285&extra=
羨慕ching次次都有好西食~~~
回覆 讚好 不讚 使用道具

支持,讚左先慢慢睇😂

好羨慕前輩又食左件高挑大學生

回復 ilovetoplay ##1 的帖子

天天起床上來看先兄的日記,希望先兄唔好停

Kimchen 發表於 2018-7-14 00:41
支持,讚左先慢慢睇😂

多謝師兄支持

一碌木 發表於 2018-7-14 00:42
好羨慕前輩又食左件高挑大學生

師兄,在下前一晚失左威,咁點都要再來一次

ALAN313 發表於 2018-7-14 00:47

天天起床上來看先兄的日記,希望先兄唔好停

師兄,在下都,想長期出報告

PLAY 兄講到Fern咁正,可以分享V7嗎?

pandahui 發表於 2018-7-14 01:09
PLAY 兄講到Fern咁正,可以分享V7嗎?

師兄,Fern考慮中。

女子話驚溝通晤到及粗魯。

有1.5首Gin Lee嘅歌,加上今集更正!

要讚一下~

Waiting for your next one...

CH

繼續每日追追追,不過開始有D亂,太多人物出玩,55555
ching可否分享大學生V7?

流晒口水... 上下都係

chryo 發表於 2018-7-14 01:10

有1.5首Gin Lee嘅歌,加上今集更正!

CH 師兄

多謝閣下支持,在下覺得Gin Lee好合意境。

utopians 發表於 2018-7-14 01:11
繼續每日追追追,不過開始有D亂,太多人物出玩,55555
ching可否分享大學生V7?

師兄,

人物

姐姐係姐姐,哈哈哈廢話
Miko係食錢獸
Gift係新相識
Anna係在下細妹
Fern係175CM

補充內容 (2018-7-14 01:32):
Fern大學生考慮中

fy9413 發表於 2018-7-14 01:20

流晒口水... 上下都係

師兄,得字Only都咁大反應?

回復 ilovetoplay ##6 的帖子

啱…食幾多正菜就有可能中幾多(或者更多)伏…😂

冇上141幾日,原來play 兄又去左泰國,祝Play 兄越戰越勇

175好似真係好正喎...希望佢考慮完願意俾啦, 我諗呢度咁多CHING一定會"愛惜公物"嘅