[賽後報告] 大眼學生妹比我攪到要呻吟吓,侍浴36D真波由頭到腳慢慢磨擦,乳牛煎蛋,夾到我碌鳩硬能到爆,櫻桃小口含住淡暖水一邊水蕭一邊磨我

名稱: 大眼学生妹
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A26921-深水埗-一樓一-大眼学生妹.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

深水埗執到件好野,囡囡叫大眼學生妹,新做無耐,屬區內嘅頂級貨色,樣子甜美,身材前突後挺,36D巨乳睇到人賞心悅目,笑容滿面,見到大眼學生妹真人真係好靚女,身高到我耳仔咁上下,對波唔使講,迫爆感強勁,熱情招呼我入房,先幫我鬆一鬆肩,再為我除衫,佢都除光光,波波無摭無掩,忍唔住手揸手,夠彈夠挺,乳頭紅紅地要咬吓佢,大眼學生妹比我攪到要呻吟吓,侍浴36D真波由頭到腳慢慢磨擦,乳牛煎蛋,夾到我碌鳩硬能到爆,櫻桃小口含住淡暖水一邊水蕭一邊磨我,舒服完急急腳出沖涼房,囡囡好仔細幫我抹乾淨。主動攬埋我處,又奶又錫又啜,摩打脷由上而下,啜勻全身,工作室剎那間變得興高采烈,環保吹奏,好鬼投入,刺激地吹到雪雪聲, 吹到細佬硬晒,之後帶套埋牙,先來個男上,屌緊過程中,大眼學生妹經常自摸,有晒眼神交流,西窄水多,佢妹妹夾到我碌撚實一實,叫得好憂怨好銷魂,細佬差D走火,轉番女上肉體完全緊貼,鮑魚窄窄,佢更索性快放策騎兼瞇眼輕輕呻吟,兩人身軀嘅猛烈撞擊,佢隨即興奮得放聲淫叫,銷魂到透晒入人心,最後梗係怒漢推車,籮友咁有肉,我一路向前推,佢就向後撞,真係推到啪啪聲,佢個波仲係咁揈,視覺上好養眼,最後衝刺狂插爆漿,乜精都比晒佢。大眼學生妹夠晒淫蕩,越屌越有女朋友感覺,一定要返桌。
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

回復 白汁雞王 ##1 的帖子

多謝師兄分享

多謝CHING分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

白汁雞王 發表於 2018-7-14 08:26
深水埗執到件好野,囡囡叫大眼學生妹,新做無耐,屬區內嘅頂級貨色,樣子甜美,身材前突後挺,36D巨乳睇到 ...

好正

回復 白汁雞王 ##1 的帖子

好吸引