[賽後報告] ❤心動不如行動,一試難忘屌炮機

簽到
名稱: 前列腺高潮yo yo
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A26785-深水埗-一樓一-前列腺高潮yoyo.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

玩咗S M都有幾年,始終都係前列腺女皇Yoyo最啱味道,上次玩咗佢嘅神器電光毒龍鑽,鑽到入心入肺,high足兩日,心思思微信比Yoyo問佢仲有無啲更利害嘅武器,佢話上兩個月入咗部屌炮,玩過嘅客人都讚不絕口,個個都high到打冷震,射精射到高高高,我聽到都心肝卜卜跳,即時預約試機,就係咁;我就愛上咗屌炮機,當然仲有女皇Yoyo啦!
上星期準時到達Yoyo工作室,傾陣計去洗白白,當然菊花洗得最clean啦,抹乾身出到去,見Yoyo已經set好咗座屌炮機,個外型好似喺啲四仔SM咸片見過,今次能夠親歷其境,真係要多謝晒Yoyo,話晒部屌炮機都係從外國訂番呢,咁肯為客人性福着想,絕對萬中無一,令細佬肅然起敬,Yoyo一身皮look,白滑長腿加sexy表情,碌鳩即時抬起頭,佢仲順手同我J兩吓,咁識得調情同攪氣氛,讚!上到床;我菊花向住部屌炮機,Yoyo為屌炮機條假鳩上套,再將啲KY搽上碌假鳩,按制測試,非常認真同專業,讚!到戲肉啦;Yoyo幫我對準碌炮,按上power on,約莫插入咗兩吋,再抽出再插入,一秒鐘都唔使,完全有晒節奏,Yoyo再坐喺我面上,用手同我打J,呢個moment我真係忙得要死,舐西揸波鳩J通櫃,一次個四種感覺,腦內只有一片空白,女皇Yoyo仲提我:想high啲可以再近啲部屌炮機,一言驚醒屌中人,順勢入啲再入啲,我估起碼入咗四至五吋,我菊花開始進入盛開狀態,細佬亦硬到無朋友,再加上Yoyo嘅神手打J大法,時快時慢,high到我不斷淫叫,再加上Yoyo又叫埋床,妹妹比我啜到流哂水,feel到差唔多到頂,hold住佢lin頭,大聲叫:到啦到啦,Yoyo再加速打,一陣抽搐,濃濃米青射上半空,又多又遠,活像大年初二放煙花般,射完high完,即時抽身遠離部仲抽插緊嘅屌炮機,呢部屌炝機實在是完美的武器加上Yoyo嘅招式同配合,滿分又滿足,咁強咁好玩嘅SM武器,梗係要介紹比大家,只止一家!記得揾前列腺女皇Yoyo happy happy啦!

20180714_100039.jpg 20180714_103444.jpg 20180714_103521.jpg 20180714_103544.jpg 20180714_103603.jpg 20180714_103627.jpg 20180714_111756.jpg 20180714_111813.jpg 20180714_111904.jpg
Very nice! Thanks you for share brother!
回覆 讚好 不讚 使用道具

好正好正

多謝師兄分享

電動炮機,果然特別。

Thanks for your new sharing

樣靚身材正

哇靠!屌炮機??藍星重型武器?有機會要試試是也!

回復 bchat ##1 的帖子

thx for the sharing

好難接受.....

YOYO 工作室、道具無奇不有!!

💯😊多謝分享

聽聽就好無須認真

雖然睇唔到甚麼,但憑師兄服務好,已經心滿意足了!

bchat 發表於 2018-7-14 11:22
玩咗S M都有幾年,始終都係前列腺女皇Yoyo最啱味道,上次玩咗佢嘅神器電光毒龍鑽,鑽到入心入肺,high足兩 ...

謝謝分享……👍👍👍

deep thank to the issuer

好正

多謝師兄分享。

多謝師兄分享一試難忘屌炮機