遇着南方大廈越南妹May,任你幾強橫都要舉白旗投降!

簽到
名稱: may
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A75604-炮台山-兼職女郎-may.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

琴日收工成身汗、想搵地方沖涼開心下、真係估唔到、係炮台山 行行下,行左去南方大廈 ,順便上去洗下樓,去到 1 樓 L 室 5 房岩岩有個師兄走出黎、見到呀May幾試正、呀May又同我單眼、比佢既眼神勾左我入去 。入到May 原來係越南妹房間房好企理,May 高挑Model身形,卡哇伊 ,見到十分索的,大波、樣子後生絕對可接受,34C咁靚波型 ,同都好墜手、半咸淡廣東話溝通冇難度,幾好傾,同佢傾計好開心、樣子夠甜,不失為一個開心果 。! F5 Z% C% F" d0 z9 j" b  w) V6 q. R
" g" h% f9 I/ A, y
同佢寒喧一番後,就去沖涼先, May 每次都好細心,叫我洗個面先、大熱天時真抵讚,May 双乳呼之欲出,相當軟綿綿 ,堅嘢嚟嘅,May 用軟滑双乳,擦亮我每一寸肌膚,对波又白又滑、奶頭仲粉粉地、幫我漫遊全身,到蕭功,May d吹功真係估佢唔到、太利害啦。
1 t# }, C" _, z  V$ }! |% C
  X+ u8 j2 S# a演奏不久,水中蕭又吹舒服、不時整幾下深喉,攪到小弟細佬差點兒走火 ,諗住回一回氣,May 幫我抹身出去。返出嚟上床揼骨,佢DUP骨功夫OK喎,力水夠、穴位準,陰柔力加上落踭,好舒服好滿意,哩Part係意料之外,估唔到靚女揼骨都咁掂,揼骨時又同我傾吓偈,識得主動搵話題,入於善解人意,沉船都係哩個原因!
% t7 x3 x& i( ?# [; N' ]& H) B  N
) I1 n9 t. }# Q7 o! s揼完骨後,由掃股開始,佢靜靜地撫摸我,見我合埋眼享受,就用咀錫,耳仔、Lin頭、肚皮、大腿,加埋隻手摸緊我細佬,真係好High,我亦不甘示弱,雙手齊出,一邊揸波一邊摸蟹,估唔到May 咁易動情,下面已濕晒,好多天然水,May含住我細佬慢慢品嘗,又R吓袋袋刺激我,望住May環保深喉吹奏,我知再唔出動實比佢吹爆,May 好似知我諗乜咁,攞個套出嚟為我帶上。
! u, c; w) A& I8 E1 v5 ^$ K( R* h& h6 w1 G& U
然後騎上嚟,先慢慢搖吓、磨吓,再加快上下喺度UN,講騎術May真係一流,睇住佢忘我喺度UN,對波波Fing吓Fing吓,呻吟聲好憂怨,視覺聽覺享受強烈,改體位男上,托起對腳就插入去,閪水真係多,攬住佢快UN一陣,再擘大對腳狂插,May嘅呻吟聲變得斷斷續續面都紅晒,我都頂唔順,去到終點衝刺、越南妹May功夫好又好砌!
1 q$ x2 `$ G9 n$ F! _
  g  v2 @: ?7 H! g; h& t: b
8 d# i# O& t1 k: ^' l' d9 X& Z8 Z  ^5 w
越南妹好吸引...必試
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 hbjalvkg ##1 的帖子- b5 g! E4 T# ^
( H: B: z5 R. j$ H; ~) s8 m
越南妹May後生靚女

樣靚身材正,讚

等我都要去挑戰下先得

回復 hbjalvkg ##1 的帖子
- T0 }! H5 ?. S( Z  c2 P9 S0 `, ?& l# A' Z5 T
大波靚女 - 我啱呀

回復 hbjalvkg ##1 的帖子; j" F$ E* y) H- m( Y
0 P5 t7 P" V, X  p5 i& L# v
流鼻血呢

- v+ t  s5 i/ s8 J2 p1 B0 D  Z- ]* I
4 p) n7 r/ A  p) l8 {$ g( d: h- d真系乾柴遇到烈火爽到無朋友

回復 hbjalvkg ##1 的帖子+ s* b5 w9 Y/ {% U# `9 m2 q

6 v! M9 i$ D* F甘正真系...蠢蠢欲動

' B* V( h) B+ E" ~! Y2 Q7 \/ U7 T" z* {. H
多謝師兄精彩推介

回復 hbjalvkg ##1 的帖子% Z" N! `. I1 Q* B

$ i/ p" ^% T7 Z. D! N3 {0 E  }0 ]支持食到好嘢!

性感美女, 無可抗拒

2 R: }; I. U# ^4 ~4 ?" i0 l2 v1 M- Y' `. U& a
身材誘人,睇見都已經扯旗

咁正一定要支持啦

身材一流好貨色

靚樣迷人,可以話秀色可餐

恭喜師兄食到好野

性感誘人, 極度吸引

個樣幾姣,應是淫娃一類,我鍾意呀 !

多謝師兄推介