[搵囡心得] 新加坡之旅 – 28 June – 2 July 2018 – Dating + Make Love - Part II (Day 4-5)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Day 4 (1 July):

前言: 上次5月黎新加坡出差, 最尾果晚係Ipanema搵咗件越南女返房, 渡過咗美好既一夜。但始終係第1次見面, 難免會有d “拘謹” (例如佢唔比我錫佢耳仔)。返咗香港後, 我原本計劃6月尾去台北旅行, 但心入面始終想再見佢, 以及係BRIX食到 Laos/柬埔寨/馬來/印尼 囡囡, 所以把心一橫, 決定再黎新加坡而唔去台北, 而最重要, 係約呢個女人 (叫Jeannie) 出黎, 再續前緣……

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

由於尋晚搞到好夜先返到酒店, 今日瞓晏到下午1點先起身, 跟住拿拿臨落樓下食野 + 飲咖啡提神, 然後返房再準備一下。約咗佢4點半係lobby等, 坐係sofa度, 玩吓手機……突然有個女人係我面前出現, 係佢 ……Jeannie雖然有化妝, 但著得好casual, 短衫 + 貼身牛仔褲, 但果把長至到腰既啡黑長髮依然咁正……

我問佢食咗飯未, 佢話唔駛食野, 跟住我話想出去買杯咖啡提神, 之後大家手拖手行去隔離Singapura Plaza地庫既food court, 原來佢未食飯, 大家叫咗份butter toast一齊share……始終, 今次機會難得, 真係想好似日常生活咁, 唔想好似係pick-up吧咁business既玩法。

5點半左右, 終於返房, 大家已經冇好standard咁keep住講大路野, 開頭諗住一齊沖涼先, 點知佢一除衫, 原來著咗成件由膊頭凹到落腳趾既黑色魚網喱士!! 真係超sexy!! 小弟已忍唔住攬住佢上床錫, 跟住一齊狂車, 隻手就係咁 “鏈” 佢身上d肉…… hmmmmm, 好firm, 且佢係高瘦得黎有肉有線條果隻, 無論搓佢對波, pat pat, 定楂手臂, 都一樣咁爽 ……之後借機好自然咁錫佢耳仔, 終於冇反抗!!  咁我當然唔可以放過呢個機會 – 慢慢好溫柔咁用舌尖蛇擺咁撩 + 脷面奶 + 嘴唇啜 佢 耳殼/耳背/耳骨 -- 玩完左面, 再玩右面, 跟住再黎多個round ……好快, 佢已經起哂雞皮成身軟哂, 輕輕既扯氣 + 呻吟聲都開始黎料, 跟住用隻中指試探吓下面, 嘩, 原來已經濕燃哂, 二話不說, 立刻彎低身同佢奶閪…...嘩, 原來下面t-back個位同件喱士係分開既!! 正, 即刻除咗佢條底開始進攻 ……第1 round只用舌尖蛇撩下面粒野, 兩分鐘內, 果度已經谷起, 跟住佢up咗一輪越南話 (我聽唔明) 後就高潮……佢輕輕咬住自已嘴唇, 陰陰嘴咁同我講 “…FUCK You!!...” 正 , and it’s just the beginning……

第2 round, 因為想用成塊脷面同佢全身按摩, 所以除咗佢件喱士, 依家大家真係全裸, 攬實, 好feel啊!! 錫對佢真波, 35C, 圓挺, 乳暈冇發散鬆馳, 舌尖挑波底, 脷面打圈奶波側, 輕啜粒的, 乜都做足, 其中舌尖摩打式挑撥lin頭佢反應特別大, 於是加大力度速度, 佢亦都好快扯lin旗, 同埋扯哂氣咁講 “don’t stop”, 小弟下面已經硬哂……之後錫盡/奶盡佢全身, 連腳趾都唔放過!! 尤其舔腳趾底個根部時, 佢下面一路標水, 一路忍唔住自已用手捽自已粒野……咁既情況, 小弟當然再次用嘴進攻佢下面啦!! 今次改方式, 用脷面既凹凸紋上下咁摩佢下面粒野, 好快, 佢已經頂唔順, 黎多一次……佢個樣有d苦苦地咁話 “…fuck you……you kill me……I keep you in Singapore…” 嘩, 聽到都冧…….

淨係呢兩round既前奏, 已經玩咗半個鐘, 小弟都有d攰。輪到我瞓係度嘞, 佢幫我吹, 吹咗5分鐘, 仲未硬 , 自已有d心急, 心諗 “唔通今日就咁玩完?”, 但立即同自己講, 要有永不放棄既精神!! 之後嘗試放鬆d, 佢都好知我諗乜, 慢慢吹, 5分鐘後, 終於硬番 !! 小弟自認冇運動員體格, 所以打鐵趁熱, 叫佢坐上黎, 我亦彎起身, 同佢車, 佢下面貼實我下面係咁打圈 + 前後磨, 佢越用力, 我就high, 之後我唔郁, 等佢自己自由發揮, 好快佢又高潮……休息咗兩分鐘, 見佢仲有餘溫, 我再次起勢郁, 同佢磨多一獲, 其間我瞓低咗一陣, 見佢對波彈吓彈吓咁搖, 自己都開始超high頂唔順, 之後彎番起身, 繼續磨, 佢果時差唔多已經到頂時話 “…you make me crazy…” 冇耐, 佢再次高潮……小弟之後都好快爆發射哂…...呢個時候, 大家都好似 克羅地亞 隊波打咗3場加時既波咁, 拼盡散哂 , 成身已經出汗濕到淋哂, 我攬實佢條腰, 係咁聞佢成身出哂汗果種味, 好香, 好熱, 我好開心, 合埋雙眼同佢kiss……

大戰過後, 我地一齊係床上休息咗成粒鐘, 傾吓偈, 錫吓攬吓, 之後先沖涼, 成夜晚8點, 我先落lobby送佢走……其實佢果晚仲要返Ipanema開工, 但佢笑笑口話 “……fuck you!! You take all my power!! I could not work tonight…….” 唔理真定假, 聽到都甜, 但我肯定, 佢今日同我一齊係好開心既, 而呢一個下晝, 係小弟有生以黎最正既ML (我甚至唔想用fuck同sex呢d字眼), it’s really really really ML~~

經過呢3小時約會後, 小弟已經用盡身上每一處能量, 冇energy再去clubbing或屌囡囡了。落樓下食完飯後, 決定行去 藝術/校園區, 搵間bar睇 西班牙 vs 俄羅斯 (係Hotel G ground floor一間酒吧, 環境好好 (200 Middle Road))。睇完後, 已經成1點, 行番酒店後已經1點20分, 突然, 個人仲好精神, 心諗, 不如拿拿臨call的去BRIX望吓囡囡……

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

去到BRIX時已經接近兩點, 囡囡已走得七七八八, 得番幾件鬼妹及越南妹, 其中果班越南幫當然認得我, 所以都同其中兩三件囡打招呼及傾幾句, 其中一個囡囡印像特別深刻 – 條女都係越南, 高佻, 但瘦咗少少, 樣都麻麻 (有少少口大及露哂排牙果隻), 但係佢果種好自然及經常掛係口既笑容好鬼吸引, 咁夜冇生意都好平和自然, 心底裡應係開朗果種女仔, 我係bar枱隔佢幾個位, 佢同d姊妹傾時, 已不斷同我eye contact……最後, 已經3點半, 差唔多收舖, 佢都同d姊妹走, 最後行過我身邊時, 有少少dup低頭微笑咁同我做一個good bye手勢, 身邊bartender同佢講 “you like him right?”, 佢掩住嘴笑, 跟住dup低頭離開 ……果一刻, 我黎唔及反應, 番到酒店房後諗: 雖然自己已經好攰, 其實應該mark佢番房, 因為就算唔扑, 玩落應該好好 feel……

Day 5 (2 July):

瞓醒, 週身骨痛, 很累, 但心裡很甜, 收拾行李時, 想著: 2018年7月1日下午4時30分至8時, 我會記住呢210分鐘, 係我性愛經驗中最美妙既時刻~~

(完)
回復 davidmills ##1 的帖子

返約約嗰啲女仔,一齊食飯,有D好似拍拖咁,感覺係唔同D嘅
回覆 讚好 不讚 使用道具

Really happy to hear you had so much fun

好正喎... 兩Q?
玩咁耐咁佢收你咩價??

同條女啱KEY 真係唔同玩法
完全女友FEEL, 我完全明白, 因為我個PART3 都係類似哩種CASE...

周身骨痛,心裡很甜,不虛此行。

nathanw 發表於 2018-7-14 20:51

返約約嗰啲女仔,一齊食飯,有D好似拍拖咁,感覺係唔同D嘅

haha yes, ......

Apple11 發表於 2018-7-15 00:09
Really happy to hear you had so much fun

yes, it is 可遇不可求

shmmm 發表於 2018-7-15 02:19
好正喎... 兩Q?
玩咁耐咁佢收你咩價??

佢有講過可以2Q, 但小弟都冇咁既力, 只做咗1Q......

sorry ching, 唔記得講幾錢, 我之前問佢SGD400 2 hrs, 佢話OK, 最後我比多SGD50佢.....

由lobby等起至佢走, 都成3個半鐘, 仲要我搵借口話之後有野做, 否則佢仲會留耐d.....

shmmm 發表於 2018-7-15 02:23
同條女啱KEY 真係唔同玩法
完全女友FEEL, 我完全明白, 因為我個PART3 都係類似哩種CASE...

你知唔知好多師兄等緊你個part 3 report呀.......

Fedora339 發表於 2018-7-15 08:37

周身骨痛,心裡很甜,不虛此行。

yes, it's really sweet in my heart till now......

多謝CHING高質REPORT!Jeannie長期喺新加坡?

utopians 發表於 2018-7-15 16:22
多謝CHING高質REPORT!Jeannie長期喺新加坡?

no ar, 佢返咗越南了.......

好正,師兄真幸福。

師兄,多謝你既sharing, 黎緊到我去希望都有G運啦

師兄好波!

會唔會有PART3

tw.good 發表於 2018-7-15 17:36