[中國內地] AQ 安琳 無止境的慾望? (真人相4張)

火.. [複製鏈接]
名稱: AQ~安琳00后
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A75702-尖沙咀-美少女-AQ~安琳00后.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

AQ安琳, 今日一睇就覺得好熟口臉, 都認得出係之前在Q公司食過Q182, 大約一年半前搵過, 當時有推薦過俾幾位兄弟, 但可能當時有更多女女, 所以冇咩noise...今日見到佢返黎, 都知道黎緊個星期會係紅牌..其實女女硬件好好, 青春美女, 今年其實好多hit既女女都係舊Q女..安琳將會是其中一個..

上次幫襯AQ是上個月既AQ米蘭, DM中既DM, 浪費金錢時間, 相當失望, 今次agent可能主持人都保你大, 入閘後都打電話俾女女叫佢做好d..anyways...少少溝通後, 開始報鍾.

AQ安琳, 廣東人, 但普通話溝通, 身材很好, 完全s shape. 瘦腰, 長腿, 身高169cm左右, 硬件是Jason認可級數, 樣貌各花入各眼, 真人笑起上黎其實少少似陳慧琳, 唔知點解影相就似達哥..哈哈...女女其實算新手, 唔熟手, 但硬件真係好, 視覺效果已唔錯, 摸上手更係好滑, 吸手B波剛剛好, 特別推薦後推車, patpat好彈手, 腰夠幼。總的來說咸故唔洗講咁多, 總之係正, 好屌, 反應一流。

事後同女女傾下計, 女女話依度上班都幾累, 話唔係身體累, 係心累....Jason其實明白佢講咩...因為最初是在Q公司識佢, 講客人數量一定唔會比AQ少....但AQ主打軟件服務, 廣告寫佢係"服務主打型" 其實會害左佢....女女明顯係sell硬件, 同AQ一貫既玩法唔同......AQ熟客去到見到安琳一定會覺得好正..而agent要女女做到既野, 本身女女其實好唔願意做, 感到幾大壓力..希望佢可以頂得順。。今次報告唔係為左幫女女推生意或報料俾師兄們, 只係有感而發...希望大家會錫住依位妹妹啦!

mmexport1531584450208.jpg mmexport1531584452241.jpg mmexport1531584454525.jpg mmexport1531584456297.jpg

Thank you for sharing
回覆 讚好 不讚 使用道具

Thank you for sharing

樣靚,身形好,多謝師兄分享

Thanks for sharing

囡囡好有女人味

正野要

身型好正

回復 jasonjasonng ##1 的帖子

谢谢師兄分享

前排

Nice model figure

靚,正。

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享model 身型女女

thanks for sharing

Very nice! Thanks you for share brother!

特別推薦後推車

jasonjasonng 發表於 2018-7-15 00:09
AQ安琳, 今日一睇就覺得好熟口臉, 都認得出係之前在Q公司食過Q182, 大約一年半前搵過, 當時有推薦過俾幾位 ...

完全s shape!!!!正!!!
其实咩野服务真系应该女女决定。。。。唔好自然茅客,但是最少女女会开心D,都系一个工作啫

真人好靚女呀

多謝分享