[曼谷] 2018年7月奇蹟Day 6之 心之科學

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

當潮流愛新鮮 當旁人愛標籤

幸得伴著你我 是窩心的自然

當閒言再尖酸 給他妒忌多點

因世上的至愛 是不計較條件 誰又可清楚看見

上回講到 自我感覺還好

Day 6

晨早IPhone email不停響

WTF 早上6點幾就爆鑊?

睇下先?

猪隊友呀猪隊友,在下晤係神。

呢一鑊連外國Office都睇晤順眼,

叫猪隊友自己做“小人“

從心中笑左出來,再睡。

自然醒,早餐得番30分。

快快快快快,落樓食。

食飽返上房,依今日無“拉“無V7

Fern一定昨晚找到錢去左威啦

Gift一定係開工偷睇“天才槍手“比老闆槍斃,哈哈哈

姐姐晤需要講,一定找錢中。

Miko一定係去左做功德

Anna正常應該會講早晨?晤通病左?

晤想太多,會來的自己會來。

出發做代購部隊,樣樣都重。

買到差不多,去吸煙。

Miko:P X Miko 去做功德,做完“拉“P X

Anna:P X Anna就來死,發高燒。

P X:Anna食左藥未?飲多D水,休息多D

肚餓,食猪肉炒河。
食完上6樓搞戲院入會150THB

送2張爆谷卷,
依Skyscraper上左。
記得Miko話想睇,

“拉“Miko問睇晤睇。

Miko話睇,咁就約好時間戲院集合。

返酒店苦思點執個喼。

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

李: 忙到天地無言 你跟我或有千語萬言

蘇: 天地無言 你跟我或有千語萬言

合: 天聽不到 地看不見

差不多時間,行去Termimal 21

6樓戲院,Miko準時到,算佢啦。

換免費爆谷,買80THB最大杯汽水44oz
入場,晤知係因為張Sofa太舒服?
套戲開頭節奏慢?定Miko倒屎咁早去左做功德?

Miko竟然瞓著左,咁就由得Miko瞓。

去到爆炸場面就醒左,跟住全程小鳥依人。

睇完,Miko就話想去睇衫。

在下心中有一個諗頭,

如果Miko借D意叫在下送,

在下就話無錢係身試下乜水温。

因為第一次話叫在下陪睇衫,

咁最後係,Miko只係問在下意見。

然後自己去排隊比錢,Good Girl.

買完衫,Miko話P X不如平平地食Pier 21

在下就話,返酒店。

Miko話真架P X,做乜晤找175CM?

因為Fern“拉“在下話今晚2100後先討論完Project

Miko有問在下相遇乜類型女子的好奇心。

在下就話,Miko P X其實係一個幾奇怪的人。

Miko話,係P X有點反傳統。

返到酒店,沖涼洗頭。

上床,都係果D啦。

完事,Miko話忽然想食泰菜。

咁在下就話去Soi11

Miko就話,P X新朋友帶P X去架啦?

無錯,正確。

拖住手行去Soi11

Miko都係“依散“同鄉,交比Miko點菜。
20180713_193833.jpg 20180713_194022.jpg
食途中,Miko“拉“電話講日文,講講下在下聽到Video英文字。

即時搬走自己碟飯同支可樂坐隔離檯。
Miko笑住比左隻手指公向上在下。

收線,Miko話晤好意思P X

P X:Miko大家明白,不用晤好意思。

埋單260THB

慢慢行,送Miko去Na Na坐BTS

行返酒店,

電話響,來自星星的姐姐。

姐姐:P X,姐姐又想找錢又想陪P X

P X:姐姐泊架車在酒店Car Park,P X比張Key Card姐姐

咁咪大家不用心掛掛囉。

姐姐:P X晤介意?

P X:仲講介意不介意?姐姐都無介意P X比咁少錢。

姐姐:姐姐要沖涼洗頭裝身,一陣到酒店打比P X

P X:OK na krap

“拉“視像通話,

Fern:P X Fern今日靚晤靚呀?

P X:Na Ruk Mak Mak na krap

P X:Fern, P X好攰今天不見了。

Fern:無問題,P X多休息

P X:介紹P X朋友比Fern?

Fern:再考慮下先啦Ka

吹左十幾分鐘就收線。

收線,行去按腳。

腎,前列腺,腰,坐骨神經,盤骨都勁痛。

去得太盡?當左最後一次?

按完,成身攰。

慢慢行返酒店。

開鑵啤酒飲下先,

姐姐電話到,落停車場比張Key Card姐姐。

同姐姐講Su Su na krap

返上房瞓覺。

點解呢?

在下叫姐姐買好多雜貨,

姐姐打算明早同在下一齊打包。

第二日

張開眼。

姐姐已經瞓左响旁邊!

Day 6完

分一次手 你大傷元氣 病兩世紀

已經細的 越見卑微

他的五官 也並不完美

提前到末期 絕非因你 下錯棋

曾多麼 愛亦會膩

誰的心 似隨意肌

情人 不愛你 還 不愛你 憑什麼 否定你

月光 有人撈起 有人瞧不起

被愛概率 如宇宙 陰森詭祕

神也摸不透的 問你怎麼與它 鬥氣

傾心變心 有什麼定理

纏綿有效期 誰都不似 別去比

誰失戀 要受責備

何必將 責任揹起

情人 不愛你 還 不愛你 憑什麼 否定你

月光 有人撈起 有人瞧不起

被愛概率 如宇宙 陰森詭祕

無法主宰那些 誰那麼蠢與它 鬥氣

離離合合 百世紀

段段看破 無常理

不必 嘔心瀝血 叫他愛你

有人是獨個 離場才完美

無人生哲理 能急救你 唯獨這歌 贈你

幸福 既然隨機 你為何心死

大腦細胞 調校著 戀之分泌

無法阻他變心 仍有胸襟永不 洩氣

補充內容 (2018-7-15 19:48):
Next
http://141hongkong.com/forum.php ... =2034661&extra=
Support Ching!
回覆 讚好 不讚 使用道具

咁都唔覺有人訓係隔離 Play兄真係訓得舒服 好似在下咁醒訓既人就一定醒左

各位姊妹都唔介意,ching真是享齊人之福~

反全統,所以咁多囡囡

夠人打麻雀。

真係好勁👍👍

夢想人生。

嘗試分析一下師兄和各囡囡的関係,其中重點是大家都從對方上得到一點心靈上的滿足,填補了現實生活上的空虛,但另一方面又沒有任何承諾,所以不會在對方加上任可負累;見面時好比情侶相處,上床時買賣的感覺沒有那麼強,會好feel很多,囡囡也有個固定客源,所以是各取所需。
敢問師兄在這種狀況玩了那麼久,會不會午夜夢回感覺更加不真實和更加空虛,因說到底同各囡囡的關係都是金錢換來的,看似消灑,但最後來好可能是一無所有啊。

回復 ilovetoplay ##1 的帖子

有胸襟永不洩氣,講得好。

要畫番張人物圖先得

问几个问题
1 电影字幕是英文还是泰文 声音是英语还是泰文

2 miko讲日文 你听到英文是不是miko怕你听到他的客人是老外 法郎的关系?

3 按脚的地方具体在哪里 看到师兄说几次了

回復 ilovetoplay ##1 的帖子

有問就算你啦

Thanks for supporting

wongcwaw 發表於 2018-7-15 00:38
咁都唔覺有人訓係隔離 Play兄真係訓得舒服 好似在下咁醒訓既人就一定醒左

大隊長,只有姐姐在下先會比Key Card
咁點會晤訓得舒服呢。加上姐姐識輕功。

simonnmd 發表於 2018-7-15 00:53
各位姊妹都唔介意,ching真是享齊人之福~

講清楚就得架啦

bing5354 發表於 2018-7-15 03:36
反全統,所以咁多囡囡

可能係啦,女子話叫在下做男朋友。在下就直接講晤得,因為在下係Butterfly

HKOXSEX 發表於 2018-7-15 05:13
夠人打麻雀。

仲有茶水員

BIGRAY22 發表於 2018-7-15 05:32
真係好勁👍👍

客氣客氣

閣下都可以